Charlie Cox (Daredevil) en Vincent D’Onofrio (Kingpin) zullen te zien zijn in nieuwe Marvelserie ‘Echo’

Wat velen wel al dachten, is nu eindelijk bevestigd. Acteurs Charlie Cox en Vincent D’Onofrio zullen te zien zijn in de aankomende Marvelserie Echo. Dat meldt The Hollywood Reporter. Echo speelt zich af in de stad New York en gaat over het personage Maya Lopez. Zij was eerder al te zien in Hawkeye.

Daredevil is volledig terug van weggeweest. Van 2015 tot 2018 speelde het personage de hoofdrol in de gelijknamige Netflixserie, maar nadat de reeks werd gecanceld, was hij ook nergens meer te bespeuren. Tot hij een tijdje geleden terug opdook in Spider-Man: No Way Home en daarmee officieel zijn intrede maakte in het Marvel Cinematic Universe. En dat betekent dat het personage, gespeeld door Charlie Cox, nu ook in andere MCU-projecten kan opduiken.

Daredevil en Kingpin

Binnenkort zullen de personages Daredevil en Kingpin, gespeeld door Charlie Cox en Vincent D’Onofrio, opnieuw te zien zijn in het MCU. De twee waren eerder al te zien in respectievelijk Spider-Man: No Way Home en Hawkeye. Maar toch zullen ze in Echo voor het eerst terug samenkomen. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De twee personages zijn aartsrivalen van elkaar en kwamen elkaar zo al verschillende keren tegen in de serie Daredevil. Die rivaliteit komt nu dus overgewaaid naar het MCU en Disney+, waar de twee ongetwijfeld nog een aantal zaken uit te vechten hebben.

Echo

Dat zullen ze doen in de nieuwe serie Echo. Die draait om het personage Maya Lopez (Alaqua Cox) die eerder al te zien was in Hawkeye. Lopez was, naast Makkari in Eternals, het eerste dove personage binnen het MCU. In Hawkeye zagen fans al hoe Lopez omging met de dood van haar vader en hoe ze besloot om achter zijn moordenaar aan te gaan. Uiteindelijk bleek die moordenaar Kingpin (Vincent D’Onofrio) te zijn, die ze daarna neerschoot.

Maar zoals in veel series, zagen we geen lichaam. Dat betekent dus dat de kans groot is dat Kingpin terugkeert in de serie Echo. Daar zal Maya Lopez er alles aan doen om hem te laten boeten voor zijn daden. En als we de bronnen mogen geloven, zal ze daarbij dus de hulp krijgen van Daredevil (Charlie Cox).

Wanneer Echo precies te zien zal zijn op Disney+, is niet bekend.

Meer
Lees meer...