‘Spider-Man: No Way Home’ keert terug naar de zalen mét extra scènes

Spider-Man: No Way Home zal in september opnieuw in de zalen te zien zijn. Het gaat daarbij niet om exact dezelfde film, maar wel een extended version. De film werd voorgesteld als “The More Fun Stuff Version”. Voorlopig is het nog niet bevestigd of je de film ook in de Belgische zalen zal kunnen zien.

Goed nieuws voor de vele fans van Spider-Man: No Way Home. De film komt namelijk opnieuw in de zalen. Het gaat daarbij om een extended version, met scènes die de originele film van 2 uur en 28 minuten niet haalden.

Spider-Man: No Way Home: The More Fun Stuff Version

Het is dit jaar een bijzonder jaar voor Spider-Man. De comics van de superheld worden 60 jaar oud én het is 20 jaar geleden dat de eerste Spider-Man-film met Tobey Maguire verscheen. Dat zal gevierd worden met een speciale versie van de meest recente film van de superheld, Spider-Man: No Way Home.

Het nieuws werd aangekondigd in een video met de drie acteurs die de rol van Spider-Man al voor hun rekening namen. Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland waren in Spider-Man: No Way Home ook voor het eerst samen te zien. En van die samenwerking gaan we nu dus nog meer te zien krijgen.

Spider-Man: No Way Home: The More Fun Stuff Version zal vanaf 2 september te zien zijn in filmzalen in de Verenigde Staten en Canada. Bij de aankondiging maakte Marvel al meteen bekend dat er nog landen toegevoegd zouden worden. Het is nog niet geweten om welke landen het gaat en of België daarbij zal zijn.

Meer
Lees meer...