Acteur Tom Hiddleston geeft update over tweede seizoen ‘Loki’

De Marvelseries zijn niet meer weg te denken uit de Disney+-catalogus. Maar toch lijkt het bij de meeste series bij slechts één seizoen te blijven. Bij Loki is dat niet het geval, want de opnames voor het tweede seizoen van de reeks zouden binnenkort beginnen. Acteur Tom Hiddleston gaf in een recent interview met The Playlist een update.

Dat er een tweede seizoen van Loki zit aan te komen, is geen verrassing. Eerder gingen er al geruchten rond over de startdatum van de opnames en ook acteur Owen Wilson liet al weten dat hij terug van de partij zal zijn. Loki is op dit moment de enige Marvelserie die een tweede seizoen krijgt. Eerder lieten de makers van WandaVision al weten dat er op die serie geen vervolg zou komen.

Loki

Als we naar de verhaallijnen kijken, dan is Loki ook wel de enige serie die echt een vervolg nodig heeft. Het eerste seizoen eindigde namelijk op een cliffhanger, waarbij verschillende varianten hun weg leken gevonden te hebben naar het hoofdkwartier van het TVA (Time Variance Authority). Dat zorgde voor heel wat verwarring bij de kijkers, maar ook bij het hoofdpersonage. 

De reeks betekende ook het prille begin van de multiverse. Die gaat verder in alle komende projecten van Marvel, waaronder Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De kans is dus ook groot dat Loki (Tom Hiddleston) zijn opwachting zal maken in één van die komende projecten. Maar toch zal ook zijn eigen verhaal dus een staartje krijgen. In een interview met The Playlist geeft acteur Tom Hiddleston alvast een aantal updates.

“We zijn al met de serie bezig en de opnames beginnen binnen zes weken”, klinkt het. “Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar er zullen heel wat prangende vragen worden beantwoord. En dat is nodig.” Wanneer het tweede seizoen van Loki precies uitkomt, is nog niet bekend.

Bekijk de trailer van het eerste seizoen hier:

Meer
Lees meer...