Marvel deelt eerste beelden van Daredevil in ‘She-Hulk’

Daredevil is helemaal terug! Eind vorig jaar was de superheld te zien in Spider-Man: No Way Home en binnen twee jaar krijgt hij een volledig nieuwe serie Daredevil: Born Again. Maar tussendoor zal hij ook nog in andere Marvelprojecten opduiken. Een van die projecten is She-Hulk, dat deze maand op Disney+ verschijnt. Marvel Studios deelde net een nieuwe trailer, waarin de fans al een betere kijk krijgen op de MCU-Daredevil.

In 2018 kwam er een einde aan de Netflixreeks over Daredevil, maar nu is hij eindelijk terug. Het personage deed officieel vorig jaar al zijn intrede tijdens Spider-Man: No Way Home. En in de toekomst zal hij ook nog te zien zijn in de series Echo en She-Hulk. In She-Hulk zal de superheld voor het eerst in zijn Daredevil-gedaante te zien zijn, wat ook betekent dat fans hem voor het eerst in een nieuw pak zullen zien.

Daredevil

Terwijl bijna elk personage uit de Marvel Comics een film of serie kreeg binnen het Marvel Cinematic Universe, was dat bij Daredevil niet het geval. Dat personage deed voor het eerst zijn intrede in een serie op Netflix. Vanaf 2015 produceerde de streamingdienst die reeks. Daarin zagen we het verhaal van Matt Murdock, zijn advocatenbureau en zijn eeuwige strijd tegen de grootste crimineel van New York, Wilson Fisk.

In 2018 kwam er een einde aan de reeks op Netflix, waarna heel wat fans teleurgesteld waren. Maar ondertussen verhuisde het personage naar het Marvel Cinematic Universe. Dat zal ongetwijfeld voor enkele veranderingen zorgen. En die veranderingen zullen dus voor het eerst te zien zijn in de serie She-Hulk.

She-Hulk

In She-Hulk probeert advocate Jennifer Walters vat te krijgen op haar Hulkachtige superkrachten. Walters is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo) en krijgt door een noodbloedtransfusie de krachten van haar neef over. Daardoor verandert ze in She-Hulk.

Net zoals Daredevil, of Matt Murdock, is Walters dus advocaat in New York. Om die reden lijkt het logisch dat ze in de zoektocht naar zichzelf en haar superkrachten de hulp van Murdock kan gebruiken. Zijn intrede in de nieuwe trailer ziet er alvast indrukwekkend uit.

Bekijk de nieuwe teaser van She-Hulk hier:

She-Hulk verschijnt vanaf 17 augustus wekelijks op Disney+.

Meer
Lees meer...