‘Secret Invasion’: Dit is hoeveel afleveringen de nieuwe Marvelserie zal tellen

Volgende maand komt de nieuwe Marvelserie Secret Invasion op Disney+. Daar wordt ondertussen al reikhalzend naar uitgekeken, aangezien het pas de eerste reeks binnen het jaar van het MCU wordt. Naast een trailer heeft Disney nu ook laten weten hoeveel afleveringen de reeks zal bevatten.

Marvel veroverde de voorbije jaren Disney+ met heel wat geprezen series. Onder andere WandaVisionThe Falcon and the Winter SoldierLokiHawkeyeMoon KnightMs. Marvel en She-Hulk: Attorney at Law konden daarbij op heel wat fans en overwegend positieve kritieken rekenen.

Komende zomer, vanaf 21 juni, is de eerste serie uit Phase Five in het Marvel Cinematic Universe (MCU) eindelijk te zien. In Secret Invasion krijgen we het verhaal van Nick Fury (Samuel L. Jackson) te zien en staan ook de Skrull centraal.

Secret Invasion

Secret Invasion is een Disney+-reeks die zich zou focussen op de Skrull. Dat is een groep wezens die kan shapeshiften en de gedaantes van mensen kan overnemen. In de serie zien we hoe zij al jarenlang de aarde hebben geïnfiltreerd. Nadat Nick Fury (Samuel L. Jackson) terugkeert van een lange periode in de ruimte ontdekt hij hoe een samenzwering ervoor zorgt dat corrupte Skrull-agenten wereldwijd op machtsposities worden geplaatst.

Naast Samuel L. Jackson keren in Secret Invasion nog veel andere bekende gezichten uit het MCU terug. Het gaat onder andere om Cobie Smulders als Maria Hill, Martin Freeman als Everett Ross, Don Cheadle als James Rhodes en Ben Mendelsohn als Talos, de pseudoleider van de Skrulls. Daarnaast zien we ook Emilia Clarke als Talos’ dochter G’iah, Kingsley Ben-Adir als verzetsleider Gravikm en Olivia Colman als Sonya Falsworth, een MI6-agent en oude bondgenoot van Fury.

Zes afleveringen

De serie wordt de eerste in het Marvellijstje van dit jaar. En daarin volgt het ook een andere trend die hiervoor al vaak werd gebruikt in series. Net zoals Moon Knight, Ms. Marvel, Falcon and the Winter Soldier, Loki zal Secret Invasion namelijk ook 6 afleveringen bevatten. De enige uitzonderingen daarbij waren tot nu toe She-Hulk en WandaVision met 9 afleveringen.

Bekijk de trailer van Secret Invasion hier:

Meer
Lees meer...