Oscar Isaac hint naar terugkeer Moon Knight in MCU

Eerder dit jaar konden fans van Marvel op Disney+ genieten van de serie Moon Knight. Daarin was acteur Oscar Isaac (Star Wars, Dune) te zien als Steven Knight/Marc Spector. De reeks telde maar zes afleveringen en week af van de meeste andere Marvelprojecten, maar toch hint Isaac nu naar een terugkeer van het personage in de toekomst.

Naast films focust Marvel Studios de laatste twee jaar ook enorm op series. Zo bracht de studio onder andere al WandaVision, Loki en Hawkeye uit. En ook dit jaar volgden er enkele nieuwe reeksen zoals She-Hulk, Ms. Marvel en Moon Knight.

Die laatste superheld werd gespeeld door acteur Oscar Isaac, die zich voor de serie moest opsplitsen in verschillende rollen: Steven Knight, Marc Spector én Moon Knight. Het verhaal uit de reeks week sterk af van andere projecten binnen het Marvel Cinematic Universe, maar toch zou het personage nog terugkeren in de toekomst. De vraag is nu: in welk komend project zou de superheld passen?

Moon Knight

Moon Knight vertelt het verhaal van Steven Grant (Oscar Isaac). Hij werkt in een geschiedkundig museum, waar hij vooral onder de indruk is van alles wat met de Egyptische tijd te maken heeft. Steven woont alleen en is niet de meest vlotte babbelaar, tot hij in een wel heel bizarre situatie terecht komt. Op sommige momenten verliest Steven namelijk volledig de controle over zichzelf, waarna hij soms wakker wordt in rare situaties.

Uiteindelijk komt hij erachter dat een andere versie van zichzelf, Marc Spector, om de controle over zijn lichaam wil strijden om zo de Egyptische maangod Khonshu te redden.

Terugkeer

De serie vertoonde in geen enkel geval een overeenkomst met een van de andere recente projecten van Marvel Studios. Om die reden dachten velen dan ook dat de serie Moon Knight bij één seizoen zou blijven en dat het personage ook niet zou terugkeren in andere films of series. Maar daar zaait acteur Oscar Isaac nu toch twijfel over.

In een recent panelgesprek op New York Comic Con vertelt de acteur dat kijkers nog niet van hem af zijn. “Willen jullie een tweede seizoen? Ja, daar kan ik niets over zeggen. Ik kan alleen zeggen dat dit niet de laatste keer is geweest dat jullie Moon Knight hebben gezien”, klinkt het. Daarmee kan de acteur hinten op een tweede seizoen, maar eventueel ook op een cameo in een ander project. Dat project zou dan eventueel Eternals 2 kunnen zijn, dat zich ook bezighoudt met goden.

(Her)bekijk de trailer van Moon Knight hier:

Meer
Lees meer...