Nieuwste ‘Moon Knight’-aflevering volledig opgedragen aan overleden acteur Gaspard Ulliel

Vanaf vandaag staat de derde aflevering van de Marvelreeks Moon Knight op Disney+. Deze keer overkoepelde de aanwezigheid van de Franse acteur Gaspard Ulliel het verhaal. Ulliel kwam in januari om het leven tijdens een skiongeluk. Zijn rol als Anton Mogart in Moon Knight was dus een van zijn laatste projecten. Om die reden wordt de aflevering ook speciaal aan hem opgedragen.

De derde aflevering van Moon Knight, de nieuwste Marvelreeks, stond volledig in het teken van acteur Gaspard Ulliel. Ulliel speelde in deze aflevering de rol van Anton Mogart, een rijke kunstverzamelaar. Die rol zou Ulliels intrede in het MCU worden, maar de acteur overleed in januari 2022 in een skiongeluk. Moon Knight werd dus ook meteen zijn laatste project voor Marvel Studios.

Gaspard Ulliel

In januari 2022 kwam de Franse acteur Gaspard Ulliel om het leven in een skiongeluk. Hij was toen nog maar 37 jaar oud. De acteur had onder andere al meegedaan in Hannibal Rising. Maar toch ging 2022 zijn jaar worden. Zo maakt hij dus nu deel uit van de Marvelserie Moon Knight, naast Oscar Isaac en Ethan Hawke, en is hij binnenkort ook nog te zien in de film More Than Ever.

Deze week, in de derde aflevering van Moon Knight, deed Ulliels personage Anton Mogart voor het eerst zijn intrede. Mogart is een kunstverzamelaar die zich vooral focust op Egyptische voorwerpen. Het personage Anton Mogart staat in de comics ook beter bekend als Midnight Man. Om die reden denken velen dat Marvel voor zijn personage nog een hele toekomst had gepland.

Na de aflevering van Moon Knight verscheen er een zwart scherm met daarop de tekst “In Memory of Gaspard Ulliel” (“Ter nagedachtenis van”). Ook op sociale media hadden fans heel wat pakkende woorden voor de overleden acteur klaar.

https://twitter.com/FlSTOFKHONSHU/status/1514166862329917440
Meer
Lees meer...