Daredevil verschijnt eindelijk in ‘She-Hulk’ en fans zijn dolenthousiast

Het is eindelijk zover! Na acht weken is Daredevil eindelijk te zien in een aflevering van de Marvelserie She-Hulk. Fans wachtten al een tijdje op de terugkeer van het personage, maar bleven tot deze week op hun honger zitten. Nu verscheen de superheld dus wel degelijk, en de fans waren alvast dolenthousiast.

Al sinds het begin van de serie She-Hulk lijkt het grootste deel van de aandacht niet naar de nieuwe superheldin te gaan. Sinds de officiële trailer werd namelijk duidelijk dat Daredevil opnieuw zijn intrede zou maken in de reeks, en dat maakte heel wat fans van de superheld blij. Toch was het even wachten, want Matt Murdock (Charlie Cox) verscheen pas in de voorlaatste aflevering.

Daredevil in She-Hulk

Sinds augustus kunnen fans van het Marvel Cinematic Universe naar She-Hulk kijken. Die serie gaat over advocate Jennifer Walters (Tatiana Maslany). Zij is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een bloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen. Maar in tegenstelling tot haar neef lijkt Walters haar krachten beter onder controle te hebben.

Als She-Hulk maakt ze haar intrede in een nieuw advocatenkantoor dat focust op zaken rond superhelden, superhumans en andere bizarre wezens. Aangezien ze als advocaat werkt, was het pas een kwestie van tijd voordat ze kennis zou maken met Daredevil. Maar die tijd hadden de fans niet, want na de zesde aflevering kwam er heel wat commentaar op de reeks. Vele fans waren namelijk teleurgesteld omdat ze Daredevil al veel vroeger verwachtten.

Reacties

Maar deze week, in de achtste aflevering, was het dus eindelijk zover. Matt Murdock kwam als advocaat tegenover Jennifer Walters te staan. “Who’s this asshole?”, is het eerste dat Walters zich afvraagt. Later in de aflevering zien we Murdock ook als Daredevil. Al snel werken She-Hulk en Daredevil samen om de echte boosdoener op te sporen.

Daarnaast bleek ook de chemie tussen Matt en Jennifer goed te zitten. Op sociale media regende het aan positieve reacties op de lange cameo en de ontmoeting tussen de twee superhelden. Ook het gebruik van de originele theme song uit Daredevil en één bepaalde grappige scène won de harten ven het publiek.

Bekijk hier een aantal reacties:

https://twitter.com/murdcbl/status/1577922298216161282
Meer
Lees meer...