Marvelfans boos door ‘valse beloftes’ rond Daredevil in ‘She-Hulk’

Deze week is het alweer tijd voor de voorlaatste aflevering van de Marvelserie She-Hulk. De voorbije weken konden fans de avonturen van Jennifer Walters aka She-Hulk in het bizarste advocatenkantoor van New York volgen. En hoewel de meeste fans de serie prijzen door de humor, is er ook een grote teleurstelling. De beloofde cameo van Daredevil heeft namelijk nog steeds niet plaatsgevonden.

Marvel Studios is op dit moment toe aan zijn derde Disney+-serie van het jaar. Na Moon Knight en Ms. Marvel lanceerde het vorige maand de nieuwe reeks She-Hulk. Die reeks onderscheidt zich van de rest door de nodige dosis humor en zelfspot. Nog voor het begin van de serie liet Marvel Studios al weten dat Daredevil (Charlie Cox) zijn intrede zal maken in de serie, maar na zes afleveringen is dat nog steeds niet gebeurd. Daar zijn fans nu niet over te spreken.

She-Hulk

In augustus begon de reeks She-Hulk op Disney+. Die serie gaat over advocate Jennifer Walters (Tatiana Maslany). Zij is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een bloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen. Maar in tegenstelling tot haar neef lijkt Walters haar krachten beter onder controle te hebben.

Als She-Hulk maakt ze haar intrede in een nieuw advocatenkantoor dat focust op zaken rond superhelden, superhumans en andere bizarre wezens. Daar komt ze in contact te staan met onder andere Abomination en Wong. Maar tijdens de trailer was ook een glimp van Daredevil te zien.

Daredevil

Het was dus al snel duidelijk dat Matt Murdock te zien zou zijn in de serie. Velen dachten meteen dat het te maken had met zijn reputatie en ervaring als advocaat in New York. Omdat fans van de superheld wisten dat Daredevil ging opdraven, keken ze dan ook vol verwachting naar elke aflevering.

Maar na zes afleveringen is Daredevil nog steeds niet opgedaagd. En dat vinden vele fans niet acceptabel. In de vijfde aflevering was namelijk te zien hoe hij op het punt stond om zijn intrede te maken, maar daarna ging het verhaal dus een volledig andere kant op. “Wat als Daredevil eigenlijk helemaal niet in deze serie zit en ze het gewoon gebruikten zodat mensen zouden kijken”, tweette een fan. Ook anderen waren niet meteen opgezet met het lange wachten.

Bekijk hieronder enkele reacties:

https://twitter.com/SheHulkSource/status/1573378012363763712
https://twitter.com/KINGDIIME/status/1572906077775069189
Meer
Lees meer...