‘She-Hulk’ vanaf nu te zien op Disney+

Goed nieuws voor de fans van Marvel, want vanaf vandaag is de nieuwe reeks She-Hulk te zien op Disney+. Daarin volgen we Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner, die op een opvallende manier dezelfde superkrachten als haar neef krijgt. De reeks zou ook heel wat cameo’s bevatten.

Na Moon Knight en Ms. Marvel is het tijd voor de derde Marvelserie van het jaar. Vandaag verschijnt de eerste aflevering van She-Hulk op Disney+ en daarin is alvast te zien hoe advocate Jennifer Walters zich probeert aan te passen aan haar nieuwe krachten. De volgende vijf afleveringen zullen wekelijks gereleased worden.

She-Hulk

In de nieuwste Marvelserie She-Hulk: Attorney at Law volgen we de gelijknamige superheld. She-Hulk, of Jennifer Walters (Tatiana Maslany), is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een noodbloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen.

Wanneer Hulks grootste vijand Abomination (Tim Roth) opduikt, begint de test voor She-Hulk pas echt. Walters wordt aangesteld om hem te verdedigen in een rechtzaak, maar dat gaat natuurlijk tegen al haar principes in. De hoofdvraag is: kan ze haar woede onder controle houden of zint ze uiteindelijk uit op wraak?

Vrouwelijke superheld

Met de toevoeging van She-Hulk, bouwt Marvel Studios opvallend veel aan zijn vrouwelijke groep superhelden. In Doctor Strange werd America Chavez (Xochitl Gomez) voorgesteld, in Ms. Marvel volgde Kamala Khan (Iman Vellani) en nu maken we kennis met Jennifer Walters. Ook in het volgende grote Marvelproject, Black Panther: Wakanda Forever, ligt de focus op vrouwelijke hoofdpersonages.

Naast She-Hulk is er in de gelijknamige serie natuurlijk ook nog plaats voor mannelijke gastrollen. En die zullen grotendeels uit cameo’s bestaan. Zo werd al bekendgemaakt dat Wong (Benedict Wong) uit Doctor Strange te zien zou zijn en dat ook Daredevil (Charlie Cox) zijn opwachting zal maken. Wie er nog zal opduiken, valt af te wachten. Al zal de New Yorkse advocate alvast geen bezoek krijgen van Spider-Man door een rechtenkwestie met Sony Pictures.

Bekijk de trailer van She-Hulk hier:

Nog geen abonnement op Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...