Marvel Studios promoot ‘She-Hulk’ via … Tinder

Volgende week komt She-Hulk uit op Disney+. Die reeks gaat over Jennifer Walters (Tatiana Maslany), een advocate die kan transformeren in een vrouwelijke Hulk. Die transformatie zorgt bij het personage voor veel twijfels, maar ook voor heel wat zelfvertrouwen. Met dat zelfvertrouwen probeert Walters zich ook terug op de datingmarkt te gooien. De perfecte mogelijkheid voor Marvel Studios om de reeks op een opvallende manier te promoten.

Marvel is ondertussen al toe aan zijn derde Disney+-serie van het jaar. Op donderdag 18 augustus verschijnt She-Hulk: Attorney At Law op de streamingdienst. Daarin is te zien hoe Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner, op een opvallende manier dezelfde superkrachten als haar neef krijgt.

Met die nieuwe krachten komt ook extra zelfvertrouwen, waarmee ze zich ook meteen op Tinder waagt. Dat laatste was dus volgens Disney de perfecte manier om reclame te maken voor de show.

Tinder

Disney zorgde gisteren voor een grote verrassing. Een Tindergebruiker liet toen namelijk weten dat ze gematcht had met de échte She-Hulk. Op Twitter deelde ze een screenshot van het profiel, waarop al snel duidelijk was dat het over reclame ging. “Ik weet wat je denkt, dit kan niet echt zijn. En dat is het ook niet”, stond er in de bio te lezen. Daarna volgde de zin: “Benieuwd wie de echte match van She-Hulk is? Kijk dan vanaf 18 augustus naar She-Hulk op Disney+.”

Nadat er naar rechts geswiped werd, kreeg de gebruiker ook nog eens een dm van de groene superheldin. “Ik wist dat we gingen matchen. Er zijn nog meer dingen om leuk te vinden in She-Hulk: Attorney At Law. Advocaten, Hulks, cameos, dating, yoga, magie… en nog veel meer.”

https://twitter.com/jozopath/status/1558401479152640001

She-Hulk

Vanaf 18 augustus verschijnt er elke week een aflevering van de nieuwe reeks She-Hulk. De naam doet het al vermoeden, maar het personage Jennifer Walters, She-Hulk, is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een noodbloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen. In de reeks zal ook Daredevil te zien zijn.

Bekijk de trailer van She-Hulk hier:

Meer
Lees meer...