Marvel past ‘She-Hulk’-trailer aan nadat fans lachten met kwaliteit CGI

Het zijn vruchtbare tijden voor Marvelfans. In juni komt de reeks Ms. Marvel op Disney+ en in augustus volgt alweer een andere nieuwe reeks, She-Hulk. Van die laatste werd vorige week een eerste trailer gedeeld, maar daar leek niet iedereen even blij mee te zijn. Volgens velen was de CGI bij het hoofdpersonage niet goed genoeg. Om die reden deed Marvel Studios nu een aantal aanpassingen.

Het Marvel Cinematic Universe zit vol special effects en CGI, maar toch laten ze soms nog een steekje vallen. Of toch volgens de fans, want na de release van de trailer van She-Hulk, lieten zij zich gaan op sociale media. Zij vonden de CGI niet goed genoeg en ongeloofwaardig. Marvel Studios luisterde naar die commentaar en heeft nu een aangepaste trailer gereleased.

CGI

CGI of Computer Generated Imagery betekent zoveel als digitale animatie. Binnen het Marvel Cinematic Universe zijn er heel wat personages die met CGI werken, waaronder de Hulk en de Guardians of the Galaxy. Ook de nieuwe superheld She-Hulk (Tatiana Maslany) wordt dankzij die animatie tot leven gebracht in de nieuwe reeks.

Maar in de eerste trailer van She-Hulk liep het volgens de fans toch mis. En dat vonden de fan bizar, aangezien de CGI bij de mannelijke Hulk (Mark Ruffalo) wel succesvol is. “Ze hebben geld genoeg om een groene vrouw er geloofwaardig te laten uitzien”, stond er te lezen op Twitter. “De CGI lijkt op die van een figurant uit Shrek”, vulde iemand anders nog aan.

Aanpassingen

De reacties bleven maar komen, waardoor Marvel nu een aangepaste versie van de trailer heeft verspreid. Daarin zijn een aantal gezichtskenmerken veranderd en ziet het er al een stuk beter uit. De vraag is nu vooral of de CGI al volledig klaar was op het moment dat de eerste trailer verscheen. Maar geen zorgen dus, want de nieuwe, aangepaste trailer is vanaf nu te zien op Disney+. Fans reageren alvast enthousiast.

She-Hulk is vanaf 17 augustus 2022 te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...