Marvelserie ‘Ms. Marvel’ krijgt nieuwe teaser

Sinds vorige week kunnen Marvelfans op Disney+ genieten van Moon Knight, maar vanaf 8 juni is het al tijd voor een andere serie. In Ms. Marvel zien we hoe tiener Kamala Khan worstelt met haar identiteit en er op een dag achterkomt dat ze speciale krachten heeft. In een nieuwe teaser trailer krijgen we alvast een beter beeld van die krachten.

Vanaf 8 juni 2022 kunnen fans van het MCU naar Ms. Marvel kijken op Disney+. De reeks vertelt het verhaal van de Pakistaans-Amerikaanse Kamala Khan (Iman Vellani), die grote fan is van de Avengers. Op een dag komt ze erachter dat ze zelf ook superkrachten heeft, wat voor een tienermeisje niet altijd een cadeau is. De reeks werd geregisseerd door het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Ms. Marvel

In de eerste trailer van de aankomende reeks, zagen we al hoe Kamala opgroeit in een sterk gelovige Pakistaans-Amerikaanse familie. Het tienermeisje is al heel haar leven grote fan van de Avengers, en dan vooral van Captain Marvel. Wanneer Kamala ontdekt dat ze geen echt mens is, maar afstamt van de inhumans, gaat de bal écht aan het rollen. Ze kan van gedaante veranderen en krijgt superkrachten. En laat dat nu net iets zijn wat niet altijd welkom is in het leven van een normale tiener. 

Nu heeft Marvel er dus nog een nieuwe teaser aan toegevoegd, waarin we een iets beter beeld krijgen op de superkrachten van Kamala. En vooral hoe die krachten botsen met haar normale leven en de verwachtingen die binnen de familie spelen. De nieuwe teaser wordt versterkt door Blinding Lights van The Weeknd, wat ook ineens de sfeer van de reeks kadert. Kamala komt als jong meisje in een wereld vol superhelden terecht, en moet zich zien te profileren. De reeks wordt zonder twijfel een uniek coming-of-age-verhaal.

Bekijk de nieuwe teaser hier:

Ms. Marvel is vanaf 8 juni 2022 te zien op de streamingdienst. Heb je geen Disney+? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...