Jason Momoa en Emilia Clarke glunderen tijdens ‘Game of Thrones’-reünie

Bijna tien jaar nadat ze aan elkaars zijde schitterden tijdens Game of Thrones is de band tussen Jason Momoa (42) en Emilia Clarke (34) duidelijk nog steeds even goed. Tijdens de verjaardag Game of Thrones-maker David Benioff hielden ze een minireünie die enkele superschattige foto’s opleverde.

Hoewel het huwelijk tussen Khal Drogo, gespeeld door Jason Momoa, en zijn Khaleesi, gespeeld door Emilia Clarke, in Game of Thrones op zijn zachtst gezegd – niet op de beste manier begon, groeide de koppel later in de reeks wel naar elkaar toe. Achter de schermen klikte het wel meteen heel goed tussen de twee.

Verjaardag David Benioff

Omdat zijn personage al in het tweede seizoen stierf, is zijn passage in Game of Thrones voor Jason Momoa ondertussen al bijna tien jaar geleden. Toch hoort de acteur duidelijk nog altijd tot de GoT-familie. Hij was afgelopen weekend dan ook een van de genodigden op het verjaardagsfeest van David Benioff, medescenarist en producer van Game of Thrones. Benioff wordt eind september 51 jaar, maar vierde zijn verjaardag al een maand op voorhand.

Ook aanwezig daar was Emilia Clarke. De 34-jarige Britse was tot het einde te zien in Game of Thrones en kon dan ook niet ontbreken. Clarke was op de minireünie duidelijk blij om Jason Momoa terug te zien, want op Instagram deelde ze een foto waarop ze in zijn armen zit. “Als je zon en sterren in de stad zijn, check je of hij nog steeds een Khaleesi kan bankdrukken”, schrijft ze er met een knipoog bij.

Bekijk de foto’s van Emilia Clarke en Jason Momoa

Meer
Lees meer...