‘Secret Invasion’ deelt eerste volledige trailer van nieuwe Marvelreeks

De nieuwste Marvelserie voor Disney+ heeft een eerste uitgebreide trailer gekregen. Het gaat om de reeks Secret Invasion met Samuel L. Jackson als Nick Fury in de hoofdrol.

Marvel veroverde de voorbije jaren Disney+ met heel wat geprezen series. Onder andere WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Hawkeye, Moon Knight, Ms. Marvel en She-Hulk: Attorney at Law konden daarbij op heel wat fans en overwegend positieve kritieken rekenen.

Komende zomer is de eerste serie uit Phase Five in het Marvel Cinematic Universe (MCU) eindelijk te zien. Dan verschijnt namelijk de eerste Marvelserie van 2023, namelijk Secret Invasion. Die kreeg vorige week eindelijk een releasedatum en nu is er ook een eerste trailer.

Skrull

Secret Invasion is een Disney+-reeks die zich zou focussen op de Skrull. Dat is een groep wezens die kan shapeshiften en de gedaantes van mensen kan overnemen. In de serie zien we hoe zij al jarenlang de aarde hebben geïnfiltreerd. Nadat Nick Fury (Samuel L. Jackson) terugkeert van een lange periode in de ruimte ontdekt hij hoe een samenzwering ervoor zorgt dat corrupte Skrull-agenten wereldwijd op machtsposities worden geplaatst.

Naast Samuel L. Jackson keren in Secret Invasion nog veel andere bekende gezichten uit het MCU terug. Het gaat onder andere om Cobie Smulders als Maria Hill, Martin Freeman als Everett Ross, Don Cheadle als James Rhodes en Ben Mendelsohn als Talos, de pseudoleider van de Skrulls. Daarnaast zien we ook Emilia Clarke als Talos’ dochter G’iah, Kingsley Ben-Adir als verzetsleider Gravikm en Olivia Colman als een antagonistische MI6-agent genaamd Sonya Falsworth, een oude bondgenoot van Fury.

Bekijk hier de trailer van Secret Invasion:

Secret Invasion bestaat uit zes afleveringen die vanaf 21 juni wekelijks verschijnen op Disney+.

Meer
Lees meer...