Marvel Studios geeft releasedatum en eerste beelden ‘Secret Invasion’ vrij

De eerstvolgende Marvelserie komt er deze zomer aan. Na enkele problemen in het schema van Marvel Studios valt de releasedatum van Secret Invasion pas op 21 juni 2023. In september zagen we al de eerste teaser, maar daar komen vandaag ook nog enkele stills bij. Daarop krijgen we onder andere voor het eerst actrice Emilia Clarke te zien.

Marvel Studios dropte zonet de officiële releasedatum en enkele stills van Secret Invasion. De reeks is de eerste van Marvel dit jaar. Eerder maakte de filmstudio bekend dat het enkele releasedatums naar achter zou schuiven om de kijkervaring te verbeteren.

Secret Invasion

Secret Invasion is een Disney+-reeks die zich zou focussen op de Skrull. Dat is een groep wezens die kan shapeshiften en de gedaantes van mensen kan overnemen. Het project kreeg al een kleine inleiding in de allerlaatste aflevering van de reeks WandaVision, waarin de Skrull zijn intrede maakte op de planeet aarde. Ook in de film Spider-Man: Far From Home zagen we hoe de Skrull zelfs de gedaante van Nick Fury (Samuel L. Jackson) aannam. Genoeg dingen die verwijzen naar het nieuwe project, waarin Jackson opnieuw werd gecast.

De release van de reeks was normaal voorzien voor het begin van de lente van dit jaar, maar zal dus pas vanaf 21 juni verschijnen. Dat komt omdat Marvel Studios enkele releasedatums heeft verschoven om het aanbod niet té extreem te maken. Zo is er meer tijd voor de fans om de projecten te appreciëren, vooraleer de studio alweer met iets nieuws komt.

Eerste foto’s

Naast Samuel L. Jackson zijn ook nog heel wat andere bekende namen te spotten in de trailer. Zo zal actrice Cobie Smulders terugkeren als Mariah Hill en zullen ook o.a. Olivia Colman (The Crown, Heartstopper), Emilia Clarke (Game of Thrones), Martin Freeman (Sherlock) en Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders, Barbie) te zien zijn.

In nieuwe stills die vandaag zijn gedeeld, zijn zij ook meteen allemaal te zien. Daaruit kunnen we alvast opmaken dat Samuel Jackson aka Nick Fury nog steeds onder de radar probeert te blijven. Om toch zijn werk te kunnen doen, moet hij de hulp inroepen van mensen die hij vertrouwt … of nog niet helemaal vertrouwt.

Secret Invasion is vanaf 21 juni te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...