‘She-Hulk’ krijgt (waarschijnlijk) geen tweede seizoen

Vorige week liep de serie She-Hulk op z’n einde. De reeks telde acht afleveringen en was al de derde Marvelserie op Disney+ dit jaar. Hoewel de eerste reacties sterk uiteenliepen, leken de fans tegen het einde bij te draaien. Zeker de laatste aflevering scheerde uiteindelijk hoge toppen. Maar toch komt er volgens actrice Tatiana Maslany geen vervolg.

De serie She-Hulk: Attorney at Law werd deze zomer met veel overtuiging gelanceerd op Disney+. Ondertussen zijn we acht weken verder en is de serie afgelopen. She-Hulk onderscheidde zich van andere Marvelprojecten door de focus op humor en door het breken van de vierde wand. Op het begin leken de fans nogal onverschillig te reageren, maar de laatste twee afleveringen van de reeks maakten toch veel los. Ondanks de positieve reacties zou er nu toch geen tweede seizoen komen.

She-Hulk

De serie gaat over advocate Jennifer Walters (Tatiana Maslany). Zij is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een bloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen. Maar in tegenstelling tot haar neef lijkt Walters haar krachten beter onder controle te hebben.

Als She-Hulk maakt ze haar intrede in een nieuw advocatenkantoor dat focust op zaken rond superhelden, superhumans en andere bizarre wezens. Aangezien ze als advocaat werkt, was het pas een kwestie van tijd voordat ze kennis zou maken met Daredevil. Dat gebeurde ook, al was het volgens veel fans veel te laat.

Tweede seizoen

Toch waren de reacties op de laatste twee afleveringen overwegend positief. Daardoor hoopten heel wat fans al op een eventueel tweede seizoen. Maar dat zou er nu toch niet komen. Dat vertelt actrice Tatiana Maslany in een recent interview met Extra. “Ik denk niet dat er een vervolg komt. Althans, ik weet nog van niks. In de reeks zag Kevin (Feige, de baas van Marvel, red.) het alleszins niet meteen zitten, dus waarschijnlijk zal de echte Kevin daarmee akkoord gaan”, vertelt ze.

Het personage She-Hulk zou wel nog kunnen opduiken in de serie Daredevil: Born Again die in 2024 uitkomt én in eventuele komende projecten met de Hulk.

(Her)bekijk de trailer van She-Hulk hier:

Meer
Lees meer...