‘Echo’: Nieuwe Marvelserie voor Disney+ krijgt veelbelovende trailer

De aankomende Marvelserie Echo heeft een eerste trailer gekregen. De reeks is een spin-off van Hawkeye en gaat over het – hoe kan het ook anders – personage Echo, gespeeld door dove actrice Alaqua Cox.

Zeggen dat Marvel zich een beetje in een crisis bevindt, is een understatement. Na het enorme succes van de The Infinity Saga in het Marvel Cinematic Universe (MCU), waarbij 22 films samenkwamen in het megasuccesvolle Avengers: Endgame, gaat het van kwaad naar erger met de studio.

Marvel Spotlight

Om dat tij te keren, heeft Marvel een nieuwe subcategorie in het leven geroepen: Marvel Spotlight. In de toekomst zal de studio onder die banner series en films releasen over specifieke personages. In tegenstelling tot andere content maken films en series van Marvel Spotlight niet volledig deel uit van het overkoepelende MCU. Zo moeten kijkers niet meer alles zien om mee te zijn met de verhalen.

“Marvel Spotlight geeft ons een platform om meer diepgaande, karaktergedreven verhalen op het scherm te brengen”, zegt Marvel Studios daar zelf over.

Echo

De eerste reeks die uitkomt, vanaf woensdag 10 januari, onder de banner Marvel Spotlight is Echo. Het gaat om een spin-off van Hawkeye, dat eerder al te zien wat op Disney+. In die reeks maakten we al kennis met de dove superheld Echo, een rol die gespeeld wordt door Alaqua Cox.

Haar zien we uiteraard uitgebreid aan het werk in de eerste trailer van Echo. Daarnaast is er ook veel aandacht voor Kingpin, gespeeld door Vincent D’Onofrio. Dat personage kennen we al van Hawkeye en Daredevil. Daredevil zelf, gespeeld door Charlie Cox, zal trouwens ook te zien zijn in Echo.

Bekijk hier de trailer van Echo:

Echo is vanaf woensdag 10 januari te streamen op Disney+.

Meer
Lees meer...