Het is officieel: Karen Page and Foggy Nelson keren terug in ‘Daredevil: Born Again’

Een van de nieuwe Marvelprojecten waar het meest naar wordt uitgekeken is Daredevil: Born Again. Er wordt al heel lang over het project gepraat, maar toch is het nog steeds wachten op meer nieuws. De opnames zijn namelijk nog steeds druk aan de gang en ook een releasedatum is er nog niet. Toch is er ook goed nieuws voor de fans, want Foggy en Karen keren terug.

Al sinds de verhuis van Daredevil naar het MCU, kunnen fans niet wachten om meer van het personage te zien. Na kleine cameo’s in Spider-Man: No Way Home en She-Hulk is het eindelijk tijd voor zijn eigen nieuwe grote project. Dat project zou minder bloederig worden dan het vorige, maar er zou ook opnieuw voldoende ruimte zijn voor enkele ‘verhaallijnen in de rechtbank’.

In eerste instantie zou de reeks in 2024 uitkomen, maar door creatieve verschillen is de productie ondertussen al eens helemaal opnieuw begonnen. Het nieuwe begin betekent ook meteen dat de twee sidekicks van Daredevil, Karen en Foggy, nu wel zouden terugkeren. Dat zou in de eerste versie van de serie niet het geval geweest zijn.

Nieuw tijdperk

In 2018 kwam er een einde aan de reeks rond Daredevil op Netflix, waarna heel wat fans teleurgesteld waren. Maar ondertussen verhuisde het personage naar het Marvel Cinematic Universe. Hij was in 2022 namelijk te zien in de film Spider-Man: No Way Home.

Ook het personage Wilson Fisk, of Kingpin, was te zien in de serie Hawkeye. Kort daarna verhuisde de reeks Daredevil van Netflix naar Disney+. Daarmee leek de transfer naar het MCU compleet. Sindsdien waren Matt Murdock (Charlie Cox) en/of Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) ook al te zien in de serie She-Hulk en ook in Echo.

Daredevil: Born Again

Het volgende project is een eigen reeks. Er wordt al een tijdje gewerkt aan Daredevil: Born Again, maar tot nu toe was daar heel wat onduidelijkheid over. Zeker toen verschillende bronnen lieten weten dat de opnames van serie helemaal opnieuw zouden beginnen.

Toch is er nu goed nieuws. Tijdens de opnames zijn acteurs Deborah Ann Woll en Elden Henson namelijk gespot. Dat is fijn voor de echte fans want zij speelden de rollen van Karen en Foggy in de Daredevil op Netflix. Na heel wat roddels, lijkt de terugkeer van de twee sidekicks dus officieel.

Wanneer Daredevil: Born Again precies op Disney+ zal verschijnen, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...