‘Daredevil: Born Again’: Deze twee personages zullen niet meer terugkeren

In 2024 komt de nieuwe reeks rond het personage Daredevil (Charlie Cox) uit op Disney+. Naar Daredevil: Born Again wordt al sinds het einde van de originele Netflixreeks en de officiële aankondiging enorm uitgekeken. Maar nu is er ook slecht nieuws, want twee belangrijke personages uit de vorige reeks zullen niet meer terugkeren.

Al sinds de verhuis van Daredevil naar het MCU, kunnen fans niet wachten om meer van het personage te zien. Na kleine cameo’s in Spider-Man: No Way Home en She-Hulk is het in 2024 eindelijk tijd voor zijn eigen nieuwe grote project. Dat project zou minder bloederig worden dan het vorige, maar er zou ook opnieuw voldoende ruimte zijn voor enkele ‘verhaallijnen in de rechtbank’.

Maar in die rechtbank zullen we Matt Murdocks twee sidekicks, Foggy Nelson en Karen Page, waarschijnlijk niet meer te zien krijgen. Dat melden verschillende bronnen.

Daredevil

In 2018 kwam er een einde aan de reeks rond Daredevil op Netflix, waarna heel wat fans teleurgesteld waren. Maar ondertussen verhuisde het personage naar het Marvel Cinematic Universe. Hij was vorig jaar namelijk te zien in de film Spider-Man: No Way Home.

Ook het personage Wilson Fisk, of Kingpin, was te zien in de serie Hawkeye. Kort daarna verhuisde de reeks Daredevil van Netflix naar Disney+. Daarmee leek de transfer naar het MCU compleet. Sindsdien was Matt Murdock (Charlie Cox) ook al te zien in de serie She-Hulk en later volgt ook nog Echo.

Karen en Foggy

Maar wie de oversteek van Netflix naar Disney niet zullen maken, zijn Karen Page (Deborah Ann Woll) en Foggy Nelson (Elden Henson). Zij waren vier seizoenen te zien in de Netflixreeks als de twee zakenpartners van Matt Murdock in zijn advocatenkantoor, maar hielpen hem ook met de andere zaken.

Na de verhuis naar Disney en de aankondiging van de nieuwe reeks Daredevil: Born Again hoopten veel fans dat het duo zou terugkeren. Maar dat lijkt dus niet het geval. Of de superheld nieuwe sidekicks krijgt en of er nog over Foggy en Karen zal gesproken worden, is niet bekend.

Meer
Lees meer...