Left Right
scrollTop top

‘Liefde voor Muziek’ krijgt liveconcert in Lotto Arena in september 2021


Liefde voor Muziek LIVE
© VTM

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek is nog maar net begonnen, maar nu is er al extra goed nieuws voor de fans van het programma. In september zal je de deelnemers van dit jaar namelijk live aan het werk kunnen zien in de Lotto Arena in Antwerpen.

Dit najaar kan je – als de coronamaatregelen of de neussprays het toelaten – Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded samen aan het werk zien. Liefde voor Muziek krijgt namelijk voor de eerste keer een liveconcert.

‘Liefde voor Muziek LIVE’

Het gaat om twee concerten, die de wel heel toepasselijke naam ‘Liefde voor Muziek LIVE’ kregen. De concerten staan gepland voor 25 en 26 september in de Lotto Arena in Antwerpen. Daarbij zullen alle deelnemers van het zevende seizoen live aan het werk zijn.

Tijdens het optreden brengen de artiesten “een mengeling van alle muzikale hoogtepunten van dit seizoen tijdens een boeiende show”. Ze zullen tijdens de concerten begeleid worden door een liveband, waarbij er ook nog “enkele muzikale verrassingen” op het programma staan.

Liefde voor Muziek

Liefde voor Muziek blijft nog steeds een succes voor VTM. Zo werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, op maandag 15 februari door bijna 800.000 kijkers bekeken. In die eerste aflevering gingen de artiesten aan de slag met het oeuvre van Willy Sommers. De covers uit die aflevering zal je dus ook te horen krijgen op ‘Liefde voor Muziek LIVE’.

Tickets voor ‘Liefde voor Muziek LIVE’ gaan op maandag 22 februari om 10 uur in voorverkoop op de website www.liefdevoormuzieklive.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.293.209
 • Aantal
  doden
  2.536.778
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  772.294
 • Aantal
  doden
  22.106