‘Liefde voor Muziek’ maakt startdatum bekend

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek gaat op maandag 15 februari van start. Daarbij zullen opnieuw acht artiesten zich verdiepen in elkaars oeuvre en eigenzinnige covers brengen. Ook deze keer zijn het artiesten met een uiteenlopende achtergrond.

Op maandag 15 februari pakt VTM uit met een nieuw seizoen van Liefde voor Muziek. En voor dat seizoen maakt de zender nu al de deelnemers bekend.

Van Willy Sommers tot Tourist LeMC

Deze keer gaat het in totaal om acht artiesten, waaronder één duo. Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Emma Bale, Ronny Mosuse, Bert Ostyn (Absynthe Minded) en het duo Cleymans & Van Geel gaan samen op reis en zullen daarbij covers brengen van elkaars muziek.

Omdat het dit jaar een bijzonder jaar is, kunnen de artiesten voor het programma niet afreizen naar het buitenland. Maar ze zullen wel een reisje maken dichter bij huis. Zo trekken ze naar de Belgische kust, Westende om precies te zijn. De covers nemen ze dan weer op in de Oude Elektriciteitscentrale Bombardier in Brugge. Hoewel er al enkele jaren ook Nederlanders bij de deelnemers zijn, is ook dat dit jaar niet mogelijk.

Willy Sommers

Liefde voor Muziek
VTM

De eerste aflevering staat in het teken van het oeuvre van Willy Sommers. Alle artiesten zullen zich dus verdiepen in de muziek van “de koning van het Vlaamse lied” en zullen hun beste cover brengen.

Het is een bijzonder jaar voor Willy Sommers, want dit jaar staat bij 50 jaar op de planken. We mogen ons dus verwachten aan een indrukwekkende maar ook ontroerende aflevering over een Vlaams icoon.

Liefde voor Muziek is vanaf maandag 15 februari elke week te zien om 20.40 op VTM.

Meer
Lees meer...