‘Liefde voor Muziek’: Luister in preview naar het emotionele ‘Voor Jou’ van Stef Bos

De laatste aflevering van Liefde voor Muziek draait rond de groep Portland. Zij zullen zes nummers van hen gecoverd zien worden. Daarbij pakt vooral Stef Bos uit met een heel emotionele versie van Ally Ally, die hij omdoopte tot Voor Jou.

Sinds 2015 waren al acht seizoenen van Liefde voor Muziek te zien op VTM. Dat wil zeggen dat de voorbije jaren al 55 artiesten, duo’s of groepen de revue passeerden. Zij zorgden voor heel wat verrassende covers, die doorheen de jaren meermaals een heuse hit opleverden.

Sarah Pepels

Deze week staat Portland centraal. Deze groep draaide jarenlang lang rond zanger Jente Pironet en zangeres Sarah Pepels. Die laatste besloot recent echter afscheid te nemen en is ondertussen vervangen door Nina Kortekaas. In Liefde voor Muziek zien we echter nog een laatste keer Sarah Pepels. Zij krijgt daarbij – samen met Jente Pironet – het ultieme eerbetoon met zes covers.

Die covers zorgen voor heel wat emoties, maar het meest pakkende is ongetwijfeld het optreden van Stef Bos. “Wat wij deze week bij jullie allebei gezien hebben, is authenticiteit. In wie jullie zijn, maar ook in jullie muziek. Ik had verschillende songs in het vizier, maar het is Ally Ally geworden. De song begint met de zin ‘your eyes are full of poetry’, en ik was direct vertrokken”, legt de Nederlander zijn keuze uit.

Hij herwerkte Ally Ally tot Voor Jou en maakt daarmee duidelijk heel wat los. “Dit was next level. Je hebt mijn hart gebroken, maar op een heel mooie manier”, is de reactie van Jente.

Luister hier naar de cover van Portland door Stef Bos in Liefde voor Muziek:

Meer
Lees meer...