‘Liefde voor Muziek’: Luister hier alvast naar Portland met ‘She Really (Really) Means It’

Liefde voor Muziek is terug! Twee weken geleden begon het nieuwe seizoen met een aflevering rond K3 en vorige week volgde Stef Bos. Deze keer is het aan Metejoor, die de laatste maanden op z’n eentje de hitlijsten lijkt te domineren. In een eerste preview zien we alvast hoe Portland de hele ruimte inpalmt met hun versie van Ze Meent Het.

Sinds 2015 waren al acht seizoenen van Liefde voor Muziek te zien op VTM. Dat wil zeggen dat de voorbije jaren al 55 artiesten, duo’s of groepen de revue passeerden. Zij zorgden voor heel wat verrassende covers, die doorheen de jaren meermaals een heuse hit opleverden.

In dit seizoen krijgen we Stef Bos, K3, DAAN, Portland, Jaap Reesema, Metejoor en Günther Neefs te zien. Ondertussen zitten we aan de derde week, waarin Metejoor centraal zal staan.

Ze Meent Het

Joris Van Rossem, of Metejoor, begon als voorprogramma van Niels Destadsbader in het Sportpaleis in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een van de populairste Vlaamse zangers van dit moment. Zijn eerste grote hit Horizontaal dateert ondertussen al van 2019 en daarna volgden ook nog successen als 1 Op Een MiljoenRendez-Vous, Kijk Ons Nou en Wat Wil Je Van Mij. Voor die hits ging hij altijd in duet met andere bekende artiesten.

Op dit moment is Dit Is Wat Mijn Mama Zei misschien wel een van zijn grootste hits. En hoewel die song ook zal terugkeren in de aflevering, is het Portlands versie van Je Meent Het die we nu al te zien krijgen. Het duo vertaalde de song in het Engels en maakt er She Really (Really) Means It van. De meeslepende cover laat niemand onberoerd. “Het snijdt door merg en been”klonk het bij Metejoor. “Je maakt een lied met een bepaald gevoel en voor het eerst zingt iemand anders dat. Ze brengen het zo feeëriek en mooi. Ik kon niet anders dan mijn gevoel loslaten.”

Bekijk de preview hier:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...