Lien uit ‘Blind Getrouwd’ stelt nieuwe liefde voor

Dat er leven – en liefde – is na Blind Getrouwd, is nog maar eens bewezen. Lien, die in het programma aan Joren gekoppeld was, heeft namelijk een nieuwe vriend, Quentin genaamd. Ze leerde hem kennen via een datingapp en de twee zijn ondertussen al enkele maanden samen.

Lien was vorig jaar in Blind Getrouwd gekoppeld aan Joren. Er was tussen de twee echter nooit chemie en ze besloten dan ook logischerwijs om niet getrouwd te blijven. Na het programma was het vooral Lien die van de kijkers kritiek kreeg omdat ze zich niet voldoende zou hebben opengesteld. Joren verdedigde zijn voormalige vrouw wel meermaals tegen die commentaren.

Ondertussen zijn we dus een jaar later en heeft de 31-jarige Lien wél de liefde gevonden. Ondanks haar afkeer van datingapps waagde ze haar zo’n half jaar geleden toch eens op Bumble. Daar leerde ze de 28-jarige Quentin kennen. De twee spraken al snel af en van het één kwam het ander. “Alles zat meteen helemaal goed, dus die datingapp kon ik gelukkig snel verwijderen”, zegt Lien daarover aan HLN.

Hond en samenwonen

“Tijdens de eerste dates zijn we gaan wandelen met mijn hond Balou. Dat was voor mij het allerbelangrijkste, dat die twee overeen zouden komen. Gelukkig is Quentin een echte dierenvriend en was die klik er ook meteen”, legt ze uit.

Ondertussen zijn Quentin en Lien al zo’n vier maanden samen en wonen ze zelfs zo goed als samen. “Officieel nog niet, maar hij is hier zo goed als altijd. Dat gaat ons tot nu toe supergoed af. We hebben nog altijd geen ruzie gemaakt”, klinkt het bij Lien.

Meer
Lees meer...