Lifehack voor bruiden: de IKEA-tas bespaart je een gênant moment

Lifehack voor bruiden: de IKEA-tas bespaart je een gênant moment

Je trouwfeest staat voor de deur en je zit met een probleem. Letterlijk ‘zit’: hoe ga je naar het toilet met een gigantische jurk? De Amsterdamse bruid Tina blogt hierover op de website ‘Ikeahackers.’ Met een trouwjurk naar het toilet gaan, leek voor haar tot enkele weken geleden nog onmogelijk. Toch liet ze zich niet ontmoedigen en bracht ze hiervoor een bezoekje aan de winkelketen IKEA. 

Toiletbezoek

Je staat op het punt te trouwen met de man van je leven. In de plaats van gelukkig te zijn, ontneemt de stress voor een toiletbezoek je jouw goede mood. Hoe ga je in godsnaam een bezoekje aan het toilet overleven met een jurk van tien meter breed? Wat met het wc-papier? Een Amsterdamse blogster kwam met een grandioos idee op de proppen.

De lifehack van het seizoen: cadeautjes inpakken in tien seconden doe je zo.

Uitvinding van het jaar

De welbefaamde blauwe Ikea-tas heeft niet langer één functie. Ondertussen wordt deze ook ingeschakeld als hulpmiddel bij een bezoekje aan het toilet. Het enige wat je hoeft te doen is een gaatje maken onderaan de tas. Je trekt de tas om je middel en maakt de handvaten vast om je schouders. En klaar is kees.

Assistentie van één van je vriendinnen zal je dus niet nodig hebben. Oef! Voor slechts 0,60 cent kan je tenminste nog de avond van je leven beleven.

17 simpele hacks waarmee je je goedkope omtovert in designmeubels.

Gesponsorde artikelen