Lily Allen en ‘Stranger Things’-acteur David Harbour getrouwd in Las Vegas

Zangeres Lily Allen en acteur David Harbour, die we vooral kennen als agent Hopper uit Stranger Things, zijn getrouwd in een huwelijkskapel Las Vegas. De Britse tabloid The Sun kon het huwelijkscertificaat bemachtigen dat bevestigt dat de twee elkaar het jawoord gaven. En ondertussen heeft Lily het huwelijk ook bevestigd met enkele foto’s op Instagram.

Zangeres Lily Allen en acteur David Harbour zijn een getrouwd koppel. De twee hebben elkaar op maandag 7 september het jawoord gegeven in een huwelijkskapel in Las Vegas. En ja, de ceremonie werd geleid door een Elvis-imitator.

Lily Allen en David Harbour

https://www.instagram.com/p/CE7Go50MjCy/

Lily Allen en David Harbour vormen ondertussen al meer dan een jaar een koppel. Ze werden in augustus 2019 voor de eerste keer samen gespot toen ze naar het theater gingen in Londen. In mei verscheen Lily al in het openbaar met een grote, blinkende ring, waardoor veel fans dachten dat de zangeres zich verloofd had met haar vriend.

En nu heeft The Sun de bevestiging dat het koppel in het huwelijksbootje is gestapt. De tabloid kon het huwelijkscertificaat te pakken krijgen, waarop te lezen staat dat de twee nu als man en vrouw door het leven gaan. Het huwelijk werd ingezegend door Brendan Paul, de eigenaar van de Graceland Wedding Chapel en een van de bekendste Elvis-imitators.

Vorig huwelijk

Lily trouwde eerder al met Sam Cooper, wiens achternaam ook op haar nieuwe huwelijkscertificaat te lezen staat. Dat eerste huwelijk vond plaats in 2011. Toen was er geen Elvis van de partij maar ging het om een gewoon huwelijk in de St James’ Church in Cranham, Gloucester.

Lily en Sam kregen samen twee dochters: Ethel, die nu 9 jaar oud is en Marnie Rose van 7 jaar oud. In 2018 vroeg het koppel de scheiding aan. En een jaar later vond Lily dus opnieuw de liefde bij acteur David Harbour die vooral bekend is voor zijn rol als Jim Hopper in de Netflixreeks Stranger Things.

Lily deelde op Instagram ook enkele foto’s van het huwelijk en haar snackpauze:

https://www.instagram.com/p/CE7GuEzsHkD/
https://www.instagram.com/p/CE7G0FfM6MX/
Meer
Lees meer...