Line-up van Pinkpop is compleet: Zwangere Guy en SONS vervolledigen het lijstje

De volledige line-up van Pinkpop 2023 is er, en wat ziet die er goed uit. Vandaag werden nog zestien nieuwe namen toegevoegd, waaronder Daði Freyr, Altin Gün en DMA’s. Zij voegen zich bij headliners P!NK, Robbie Williams en Red Hot Chili Peppers en andere acts zoals Queens of the Stone Age, Editors, Machine Gun Kelly, The War On Drugs en The Black Keys. Pinkpop vindt plaats op 16, 17 en 18 juni op Megaland in Landgraaf.

De 52ste editie van Pinkpop belooft weer veel goeds. Namen als Machine Gun Kelly en P!NK waren al bekendgemaakt. Vandaag komen daar nog eens Zwangere Guy en blackwave bij.

Eerder aangekondigd

Pinkpop kondigde al grote namen aan. Zo komen Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers, Machine Gun Kelly, Ellie Goulding en Goldband naar het driedaagse festival.

Ook onder andere Tom Odell, Niall Horan, Editors, The Script en OneRepublic zakken af naar Landgraaf.

Nieuwe namen

België represent op Pinkpop. Zo reizen Zwangere Guy, blackwave en SONS deze zomer af naar Landgraaf om er het beste van zichzelf te geven.

Naast de Belgen zijn er ook tal van nieuwe internationale namen. DMA’s staat niet alleen aan de vooravond van de release van hun nieuwe album ‘How Many Dreams’, ook een Pinkpop optreden zit er aan te komen. Het Turks-Nederlandse Altin Gün zorgt op Pinkpop-vrijdag voor een energieke show vol psychedelische Turkse volksmuziek in een funky discomix. Op zaterdag voegt de IJslandse discopopsensatie Daði Freyr zich bij het lijstje. Hij maakt al ruim tien jaar muziek voordat hij in 2020 wereldwijd bekend werd met zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival. Met zijn vrolijke tracks komt hij de festivalweide op zijn kop zetten.

Verder komen ook DeWolff, Bente, Prins S. en De Geit, Goldkimono, Trousdale, ADF Samski, Hot Milk, Orange Skyline, The Big Moon en Robin Kester.

Meer
Lees meer...