Left Right
scrollTop top

Machine Gun Kelly vraagt Megan Fox ten huwelijk


Machine Gun Kelly
© Bron: AFF-USA/Shutterstock/Isopix

Terwijl Jason Momoa en Lisa Bonet besloten om hun huwelijk te beëindigen na meer dan 15 jaar samen, zal een ander it-koppel in Hollywood binnenkort in het huwelijksbootje treden. Actrice Megan Fox en haar lief, Machine Gun Kelly, hebben namelijk onlangs hun relatiestatus bijgewerkt naar verloofd. Fox deelde een video van het ontroerende moment op haar sociale media.

Machine Gun Kelly, die eigenlijk Colson Baker heet, zwoer ooit dat hij nooit verliefd zou worden, maar toen kwam hij Megan Fox tegen en nu kan hij er blijkbaar maar geen genoeg van krijgen. De liefde van de rapper bleek zelfs zo groot dat hij nu besloot, op 11 januari om precies te zijn, om de Transformers-actrice ten huwelijk te vragen. De pas verloofde Fox onthulde de volgende dag op Instagram hoe de rapper op één knie ging.

Het huwelijksaanzoek

“In juli van 2020 zaten we onder deze banyanboom”, schreef Megan Fox onder de video van het romantische aanzoek. “We vroegen om magie … We waren ons niet bewust van de pijn die we samen zouden moeten doorstaan in zo’n korte, hectische periode. Onbewust van het werk en de opofferingen die de relatie van ons zou vragen, maar bedwelmd door de liefde. En de karma.”

Fox vervolgde: “Anderhalf jaar later, na samen door hemel en hel te zijn gegaan en meer te hebben gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me ten huwelijk. En zoals in elk leven voor dit leven, en zoals in elk leven dat zal volgen, heb ik ja gezegd.” De boodschap eindigde met een verwarrende zin, waar de actrice zei dat ze “erna elkaars bloed dronken”. Of dit effectief zo was, is niet geweten, aangezien we dat alleszins niet in de video te zien krijgen.

De rapper zelf onthulde op zijn Instagramprofiel een video waar we de gepersonaliseerde verlovingsring van dichtbij kunnen zien, gemaakt met zowel een diamant als een smaragd. “Ja, in dit leven en in elk leven”, schreef MGK als antwoord op de post van zijn verloofde. De artiest zei dat de combinatie van hun geboortestenen op de ring symbool stond voor “twee helften van dezelfde ziel die het duistere hart vormen dat onze liefde is.”

Kim Kardashian was een van de eersten die het paar feliciteerde en schreef: “Zo blij voor jullie!!!!”.

De romance

Terwijl Megan Fox en Machine Gun Kelly voor het eerst openbaar gingen met hun romance in juni 2020, had het duo eigenlijk een connectie gevormd maanden eerder tijdens het filmen van de film Midnight in the Switchgrass. “Onze trailers stonden naast elkaar, dus ik wachtte elke dag gewoon buiten op de trap van mijn trailer gewoon om één glimp van oogcontact op te kunnen vangen”, onthulde de rapper in een gezamenlijk interview, een podcast, in juli 2020. “Ze heeft de meest prachtige ogen die ik ooit heb gezien.”

Megan voegde eraan toe dat ze meteen een band vormden. “De seconde dat ik met hem in een kamer was en ‘hallo’ tegen hem zei en in zijn ogen keek, wist ik meteen dat hij was wat ik een tweelingvlam noem”, zei ze destijds op de podcast. “We zijn eigenlijk twee helften van dezelfde ziel denk ik. Ik zei dat bijna meteen tegen hem. Ik voelde het meteen.”

Sinds die tijd zijn de sterren onafscheidelijk geworden en zagen we de twee klef doen tijdens awardshows en genieten van dubbele dates met Travis Barker en Kourtney Kardashian, die ook nog niet zo lang geleden verloofd zijn. Tijdens een gezamenlijk optreden tijdens de MTV VMA’s van 2021 stelden Megan en Kourtney zelfs MGK en Travis voor als hun “toekomstige baby daddy’s”.

Voorafgaand aan haar relatie met Machine Gun Kelly was Fox getrouwd met Brian Austin Green. De twee, die hun scheiding nog aan het afronden zijn, delen samen drie zoons. Terwijl MGK een dochter, Casie, overhield aan zijn eerdere relatie.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…