Kim Kardashian ontvolgt Miley Cyrus op Instagram na oudejaarsconcert met Pete Davidson

Er is weer wat nieuws wat betreft de nieuwste tortelduifjes Kim Kardashian en Pete Davidson. Kardashian heeft nu schijnbaar Miley Cyrus ontvolgd op Instagram. Dat zou mogelijk het gevolg zijn van de oudejaarsspecial op NBC die de zangeres presenteerde samen met Davidson.

Een Miley Cyrus fanaccount merkte op dat Kardashian het Instagramaccount van de Wrecking Ball-zangeres is beginnen volgen op maandag 10 december 2021. Dat was dezelfde dag waarop Page Six meldde dat Cyrus naar Davidsons appartement ging na hun verschijning samen op The Tonight Show with Jimmy Fallon. Hetzelfde appartement waar Kardashian later in december ook werd gespot terwijl ze ’s ochtends wegsloop.

Een ander account, genaamd @MileyEdition, merkte echter op dat vanaf dinsdag de realityster niet langer vermeld stond als een volger van de zangeres.

Miley Cyrus is niet meer te vinden tussen de lijst van mensen die Kim Kardashian volgt – bron: Instagram @kimkardashian (screenshot)

Drama?

Deze unfollow zou kunnen duiden op wat drama tussen het trio Kardashian, Cyrus en Davidson nadat de laatste twee samen een New Years Eve special hadden gehost in Miami op vrijdag 31 december 2021.

Davidson deelde samen met Cyrus het podium om een versie van Will Smiths Miami te zingen en de show leek zonder enige blunders te zijn verlopen (met uitzondering van Cyrus’ klein probleempje met haar outfit).

En terwijl Davidson zijn oudejaarsavondviering live op televisie doorbracht met Cyrus, was Kardashian thuis in Los Angeles met haar kinderen. Iets wat Ye, de ex van Kardashian, duidelijk niet had voorzien. Want met de gedachte dat Kim aanwezig ging zijn in Miami voor haar nieuwe vlam Pete, besloot hij om zijn eigen oudejaarsconcert te organiseren op dezelfde dag én in dezelfde stad.

Miley + Pete?

Maar voor het effectieve concert probeerde de zangeres wel een paar moves op Davidson te maken, want tijdens de promotie van het evenement droeg ze hem een serenade op in The Tonight Show en zong ze “It should have been me“. De tekst zou een soort van boodschap kunnen zijn geweest voor de 41-jarige Kardashian, met wie Davidson sinds oktober 2021 vermoedelijk een relatie zou hebben.

Saturday Night Live-ster Davidson werd voor het laatst gelinkt aan Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor, naast andere bekende schoonheden als Kate Beckinsale, Margaret Qualley en Kaia Gerber. Hij was ook ooit verloofd met Ariana Grande.

Vertegenwoordigers van Kardashian, Davidson en Cyrus, noch de sterren zelf hebben hierop gereageerd. Maar tussen Kardashian en Davidson lijkt alles nog stand te houden, want de twee werden deze week samen gespot toen ze naar de Bahamas vertrokken in een privéjet.

Beluister hieronder de serenade van Miley aan Pete op The Tonight Show:

https://www.youtube.com/watch?v=I84keiiaqu0
Meer
Lees meer...