Left Right
scrollTop top

‘Aquaman’-acteur Jason Momoa en Lisa Bonet kondigen scheiding aan na relatie van meer dan 15 jaar


Momoa Bonet
© Bron: Image Press Agency/Nurphoto/Shutterstock/Isopix

Alweer een ander hartverscheurend einde aan de relatie van een bekend Hollywood-koppel, want Game of Thrones-acteur Jason Momoa (42) en zijn vrouw, actrice Lisa Bonet (54), kondigden vandaag aan dat ze een punt zetten achter hun relatie. Dat nieuws komt ongetwijfeld als een klap voor alle romanticussen, want het paar was meer dan 15 jaar samen, waarvan 4 jaar in een huwelijk.

Acteur Jason Momoa die we voornamelijk goed kennen uit de superpopulaire HBO-serie Game of Thrones en vrij recent als Aquaman, deelde vandaag op Instagram een gezamenlijke verklaring met zijn vrouw Lisa Bonet. Hierin vertelde het paar dat ze na vier jaar huwelijk en meer dan een decennium samen hun relatie zullen beëindigen. Maar de liefde tussen hen “draagt wel nog altijd voort”, zeiden ze.

Ontmoeting

Bonet ontmoette de 13 jaar jongere Momoa voor het eerst in 2004, in een jazzclub in LA, vertelde ze in een interview met het Porter magazine in 2018. “Ik kan niet zeggen dat het vanaf het moment dat we elkaar zagen meteen raak was, maar we zijn al samen vanaf de dag dat we elkaar ontmoetten”, zegt ze. Hij had die avond een lift naar huis nodig, dus Bonet bracht hem en stopte onderweg bij een café voor wat bier en een hapje. “Op dat moment kwam de liefde en het kwam groots, en hij rende niet weg zoals ik denk dat veel mannen doen”, lachte Bonet. “Hij pakte me eigenlijk op en gooide me over zijn schouder, holbewonerstijl!”

Jason vertelde James Corden in 2017 dat hij al sinds zijn achtste een oogje op Lisa heeft. “Ik zag haar op tv en ik had zoiets van: ‘Mama, die wil ik. Ik ga je de rest van mijn leven stalken en ik ga je krijgen'”, grapte de Aquaman-acteur. “Ze was voor mij een koningin, altijd.” Toen ze elkaar ontmoetten, herinnerde hij zich: “Juiste plaats, juiste tijd, gemeenschappelijke vrienden … Er ging vuurwerk af van binnen.”

Actrice Lisa Bonet (The Cosby Show, Enemy of the State) is voor ze Momoa leerde kennen nog getrouwd geweest met een ander bekend gezicht, namelijk muzikant Lenny Kravitz. Het paar ging uit elkaar na ongeveer een huwelijk van zes jaar en kregen samen één dochter: de bekende actrice Zoë Kravitz (Divergent, The Batman).

Uit elkaar …

Bonet en Momoa schreven op Instagram: “We hebben allemaal wel de impact en de veranderingen gevoeld van deze huidige, onzekere tijden. Er ontvouwt zich een revolutie en onze familie is daar geen uitzondering op, we kunnen enkel voelen en groeien door de verschuivingen die zich voordoen.”

Ze zeiden dat ze uit elkaar gaan in het huwelijk en het nieuws delen niet omdat ze denken dat het nieuwswaardig is, maar zodat “als we verder gaan met ons leven we dat kunnen doen met waardigheid en eerlijkheid.”

Lisa en Jason, die in 2017 in het huwelijksbootje stapten, legden uit dat de “liefde tussen hen voortduurt en evolueert op manieren waarop het gekend en geleefd wil worden.” Verder stond er dat ze elkaar wilden “bevrijden om te zijn wie we nog leren te worden”. “Onze toewijding ligt aan dit heilige leven & onze kinderen”, zeiden ze, eindigend met: “May Love Prevail.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…