Jason Momoa test positief voor Covid-19 tijdens opnames ‘Aquaman 2’

De Game of Thrones-acteur Jason Momoa (42) heeft het nogal zwaar te verduren tijdens de opnames van Aquaman 2. De acteur gaf onlangs toe dat hij al meerdere verwondingen had opgelopen tijdens het filmen van de sequel, maar nu heeft Momoa ook positief getest op Covid-19 op de filmset in Groot-Brittannië.

Momoa zit momenteel in zelfisolatie sinds hij een positieve Covid diagnose kreeg op de set van Aquaman and the Lost Kingdom, vertelde een insider aan The Sun.

Vertraging opnames

“Jason is gelukkig in orde en zit nu gewoon in quarantaine, nadat hij een positieve coronatest heeft gekregen. Dit is vooral uiterst vervelend voor de grote bazen van de productie, want die maken zich zorgen over het feit dat ze hun strakke opnameschema nu niet gaan kunnen naleven”, vertelde de bron. “Natuurlijk is de veiligheid van iedereen die aan de film meewerkt het allerbelangrijkste en wordt iedereen regelmatig getest.”

De insider beweerde dat de filmmakers “hopen dat dit eenmalig is en dat ze om Momoa heen kunnen werken en door kunnen gaan met het filmen van de productie.”

“Iedereen wenst hem een spoedig herstel en ze kijken ernaar uit om hem terug op de set te hebben”, zei de bron nog.

Momoa onthulde eerder al in The Ellen DeGeneres Show dat hij te maken kreeg met enkele gezondheidsproblemen tijdens de opnames van de tweede Aquaman-film. “Ik heb mijn ogen beschadigd. Er is iets in geraakt dat mijn hoornvlies heeft opengesneden, waardoor ik dus geopereerd moest worden. Daarnaast heb ik ook nog een hernia opgelopen en zijn mijn ribben gekneusd geraakt”, legde de acteur uit.

Meer
Lees meer...