Kris Jenner lost kerstnummer met Kourtney Kardashian en Travis Barker

Buiten haar drukke agenda als momager van de Kardashians heeft Kris Jenner nog een gaatje gevonden om aan haar eigen muziekcarrière te werken. De matriarch der Kardashians heeft namelijk een kerstnummer uitgebracht. Ze deed dat niet in haar eentje, maar schakelde ook haar dochter Kourtney en haar verloofde Travis Barker in.

Wat Mariah Carey kan, kan ik ook, moet Kris Jenner gedacht hebben. De momager van de Kardashians heeft haar eigen kerstnummer uitgebracht. Het gaat om een cover van de kerstklassieker Jingle Bells, waaraan ook haar dochter Kourtney Kardashian en Kourtneys verloofde, Blink 182-drummer Travis Barker, meewerkten.

Jingle Bells

De versie van Kris Jenner duurt anderhalve minuut en begint met de boodschap van Kris om het nog eens te doen “maar dan sneller”. Kris neemt de zang in het nummer voor haar rekening. Travis Barker verzorgt – uiteraard – de drums en Kourtney zorgt voor het kerstgevoel door met de belletjes te rinkelen. Voor het nummer werd zelfs een nieuwe platenfirma uit de grond gestampt, die de toepasselijke naam KRAVIS Records kreeg.

Kris Jenner maakte de release van het nummer zelf bekend via Instagram. Daar deelde ze een fragment uit het nummer en de coverfoto. Op die coverfoto is de jongere Kris Jenner te zien in een rode glitterjurk terwijl ze poseert met enkele kerstsokken. Bij de foto schreef ze: “Een beetje kerstvreugde in de studio! Kerstmis is mijn favoriete en meest vrolijke tijd van het jaar. Dit was zo leuk om te doen. Bedankt Travis voor de herinnering en het plezier en om je magische drumwerk toe te voegen. En bedankt Kourtney voor je betoverende kerstbelletjes. Vrolijk Kerstmis iedereen!” In haar bio staat de link naar het nummer dat te vinden is op zowat alle streamingdiensten.

Beluister het volledige nummer hier op Spotify:

Met deze post kondigde Kris Jenner haar kerstnummer aan:

Meer
Lees meer...