‘Lizzie McGuire’ is in productie: eerste opnamedag

Lizzie McGuire
Disney

Dat Lizzie McGuire een vervolg krijgt dat weten we ondertussen, maar de opnames zijn nu ook echt begonnen. Gisteren begon Disney met het filmen van de sequel-reeks over Lizzie. En natuurlijk vinden de opnames plaats in New York.

Lizzie McGuire krijgt eindelijk een vervolg. De serie stopte in 2004 en met de komst van het nieuwe streamingplatform Disney+, besloot de producent dat het tijd was om de reeks van onder het stof te halen.

Gisteren was het eindelijk zo ver, de eerste opnamedag van de sequel van Lizzie McGuire was een feit. Die opnames startten in de bekendste stad van de Verenigde Staten, New York. Hillary Duff deelde ook een foto op haar Instagram waarin ze zegt: “Fijne eerste Lizzie-dag!”

Lizzie McGuire 2.0

Vorige week raakte nog bekend dat Lizzie’s familie in de originele serie ook opnieuw aan boord zijn voor de sequel-serie. Momenteel weten we dat de nieuwe serie zich zal afspelen in New York. Lizzie wordt 30 en werkt voor een interieurarchitect. Ze is niet langer samen met haar grote jeugdliefde Gordo. Ook Lizzie’s alterego zal opnieuw meespelen in de serie, maar de geanimeerde figuur is wel nog steeds 13 jaar oud.

Daarnaast hebben we ook nog geen idee of Gordo en Miranda opnieuw zullen meespelen in Lizzie McGuire. Disney heeft ook nog niet bekendgemaakt wanneer de nieuwe reeks zal verschijnen op Disney+, maar aangezien de opnames net begonnen zijn, zal dat nog niet voor direct zijn.

Gesponsorde artikelen