Spoiler: Hilary Duff onthult haar relatiestatus met Gordo in comeback van ‘Lizzie McGuire’

Disney

Enkele dagen geleden raakte bekend dat er een vervolg komt op de legendarische Disney-reeks Lizzie McGuire mét actrice Hilary Duff. Nostalgische fans reageerden euforisch op sociale media, maar nu onthult Duff, die het hoofdpersonage vertolkte, een wereldschokkende spoiler: Lizzie is in de remake niet verloofd met Gordo, maar met iemand anders.

Lizzie McGuire was begin jaren 2000 te zien op de Disney Channel, en bij ons op Ketnet. Protagonist Lizzie, vertolkt door Hilary Duff, kampte met lastige puberproblemen, durfde niet goed voor zichzelf opkomen en was nogal onhandig. Bovendien wou ze niets liever dan populair zijn op school.

Lizzie had ook een mannelijke BFF, genaamd Gordo. Tijdens de 34ste aflevering van het tweede seizoen van Lizzie McGuire bleek zelfs dat Lizzie en Gordo op elkaar verliefd waren.

Verloofd met iemand anders

En daarrond doet hoofdactrice Hilary Duff nu een schokkende onthulling: de teenage lovers zijn geen koppel in de nieuwe serie, waarin Lizzie een dertiger is. Zo is het hoofdpersonage verloofd met iemand anders.

“Weet je wat, ik ben er niet zo kapot van”, zegt Duff in een interview met de Amerikaanse entertainmentsite Vulture. “Ik heb het idee dat het juist goed werkt als Lizzie en Gordo niet samen zijn. Hij is die ene persoon van wie ze denkt: was hij de ware? Zal hij dat ooit worden? Je blijft het je afvragen. We wilden iedereen hier eigenlijk een klein beetje pijn mee doen.”

Te bekijken via Disney+

Wanneer het vervolg op Lizzie McGuire uitkomt, is nog niet bekend, maar we weten wel al dat de serie op Disney+ te zien zal zijn. De nieuwe streamingdienst ziet in 2020 wereldwijd het daglicht. In de VS zal je zo’n 6,27 euro betalen voor Disney+, het Europees tarief is nog niet bekend.

(Lees hier meer over de oorlog van Disney tegen Netflix, en hier over de strategiën van streamingdiensten om Netflix te ondermijnen.)

Gesponsorde artikelen