‘Lizzie McGuire’-castleden herenigen zich voor sequel, familie McGuire is compleet

Lizzie McGuire
Disney Channel

Disney+ gaat binnenkort van start en zo stilaan raken er meer details bekend over de streamingdienst. Zo wisten we al dat Lizzie McGuire terugkomt met een nieuwe reeks. Nu liet Disney ook weten dat de castleden van Lizzie’s gezin aan boord zijn van de reünie.

Over een kleine maand is het zo ver, dan gaat Disney+ wereldwijd van start. De filmproducent liet al eerder weten dat het bedrijf originele content gaat maken. Zo komt er onder andere een live-action remake van Lady And The Tramp die enkel te zien zal zijn op het streamingplatform.

De familie McGuire

Daarnaast maakte Hillary Duff op Instagram bekend dat ze opnieuw in de huid kruipt van Lizzie McGuire van de gelijknamige serie. Tot nu toe was er nog vrij weinig bekend over de opvolger van de serie, maar stilaan komen er meer details vrij.

Zo liet Disney weten dat de castleden van het originele gezin van Lizzie aan boord zijn voor de reünie-serie. Hallie Todd, Robert Carradine and Jake Thomas zullen opnieuw de ouders en de broer van Lizzie McGuire spelen. De vier castleden herenigden na vijftien jaar om het script van de eerste aflevering door te nemen.

“Net zoals er geen Lizzie McGuire is zonder Hillary Duff, is er ook geen McGuire familie zonder Hallo, Robert en Jake”, vertelt Gary Marsh, hoofd van de creatieve tak binnen Disney Channel, aan de Amerikaanse site TheWrap. “De originele serie heeft een speciaal plekje in alle fans hun hart. We kunnen niet wachten om de serie los te laten op de fans. Zeker met een oudere, wijzere, maar toch nog met een perfecte imperfecte Lizzie.”

Over de andere castleden is momenteel nog niets bekend. Zo weten we nog niet of Gordo en Miranda opnieuw zullen meespelen in de serie. Wel weten we al dat Lizzie niet langer samen is met Gordo, maar een andere man heeft gevonden in hartje New York, waar ze ook woont.

Lizzie wordt 30

De sequel begint wanneer Lizzie 30 wordt. “Ze heeft alles: haar droomjob als een assistent van een interieurarchitect in New York City, haar droomjongen en een leuk appartement in Brooklyn. Maar de dingen zijn niet altijd zoals ze lijken. Met de hulp van vrienden, haar familie en haar 13-jarige geanimeerde alter-ego, zoekt Lizzie de weg naar volwassen worden”, vertelt Disney in de officiële beschrijving van de serie.

Gesponsorde artikelen