Left Right
scrollTop top

Lorde deelt cover voor ‘Solar Power’ dat nog dit jaar verschijnt


Lorde
© John Gilleese/REX/Shutterstock (via Isopix)

Geweldig nieuws voor fans van Lorde. De zangeres komt namelijk, na een pauze van drie jaar, met nieuwe muziek. Via haar website deelt de zangeres alvast de cover van vermoedelijk haar volgende album, dat de naam ‘Solar Power’ kreeg. Wanneer ‘Solar Power’ precies verschijnt, is nog niet geweten.

Lorde komt dit jaar nog met nieuwe muziek. De Nieuw-Zeelands-Kroatische zangeres werd bekend met haar nummer Royals, maar scoorde nadien nog hits met onder andere Green Light en Homemade Dynamite. Nadat die laatste single verscheen, was het al drie jaar stil rond de zangeres. Tot nu.

‘Solar Power’

Op haar website staat sinds gisteren de cover van ‘Solar Power’. Volgens geruchten is ‘Solar Power’ dus de naam van het volgende album van Lorde. Daarnaast zou de single van het album luisteren naar de naam Mood Ring, al gaat het hier natuurlijk nog steeds om speculaties. Op de cover zien we Lorde – in benedenaanzicht – terwijl ze over het strand loopt. De woorden ‘Solar Power’ zijn dan weer geschreven in een retro lettertype. We mogen ons dus waarschijnlijk verwachten aan een zomers album met een retro kantje. Onder de cover staat geschreven: “Aankomst in 2021 … geduld is een schone zaak”. Als ‘Solar Power’ echt een nieuw album wordt, zal het het derde album van Lorde zijn en het eerste sinds ‘Melodrama’ uit 2017. Vorige zomer liet Lorde nog weten dat ze aan haar derde album aan het werken was.

Het album zal dus nog in 2021 verschijnen, maar een precieze datum kregen we voorlopig nog niet. Lorde werd wel al bevestigd voor het Spaanse festival Primavera Sound in 2022. Dat gaat door in juni 2022, precies over een jaar dus.

Bekijk hier de cover van Lorde’s nieuwe werk, zoals die op haar website staat:

Lorde Solar Forever
www.lorde.co.nz

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…