Left Right
scrollTop top

Lorde is terug en kondigt derde album aan


Lorde
© EPA

Goed nieuws voor de fans van Lorde! Na drie jaar brengt de zangeres eindelijk nieuwe muziek! Ze kondigde het nieuws zelf aan in een e-mail aan haar fans. Daarin zegt ze dat ze opnieuw gestart is met opnames voor haar derde album.

Lorde brak wereldwijd door in 2013 met haar gigantische hit Royals van het album ‘Pure Heroine’. Vier jaar nadien verscheen haar tweede album ‘Melodrama’. Maar daarna verdween de Nieuw-Zeelandse zangeres volledig uit de spotlights. Lorde verbrak deze week zelf de stilte met een e-mail aan haar fans.

Comeback

In een lange e-mail kondigde Lorde haar comeback aan: “Wel, hallo daar. Ik realiseerde me laatst dat het een minuut geleden was dat we gepraat hadden, en ik miste jullie.” Ze schreef ook over hoe het met haar ging nu in tijden van corona. “Ik hoop dat jij en je vrienden en familie veilig blijven. Het is een wilde tijd. Ik weet niet hoe vaak ik dat in de afgelopen twee maanden heb gezegd. Nieuw-Zeeland kruipt terug naar normaal.” In november van vorig jaar stierf haar hond Pearl, die volgens Lorde essentieel was voor haar nieuwe muziek. Om afleiding te zoeken, dook ze terug de studio in en tot haar verbazing kwamen er goede dingen uit.

View this post on Instagram

hell of picture of where i’ve been

A post shared by jack antonoff (@jackantonoff) on

Derde album

Lorde werkt net zoals bij haar vorige plaat samen met producer Jack Antonoff. Over de nieuwe muziek is de zangeres alvast heel enthousiast: “Ik kan je vertellen, dit nieuwe ding, het heeft nu zijn eigen kleuren. Als je iets van mijn werk weet, weet je wat dat betekent. Het werk is zo f***ing goed. Ik ben echt blij dat ik het jullie kan laten horen.” Haar fans staan nog steeds als een blok achter haar en gaan helemaal wild bij de aankondiging van haar nieuwe muziek.

Wanneer het derde album van Lorde zal uitkomen, heeft ze niet bekendgemaakt. Nog even afwachten dus!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…