‘Love is Blind’ seizoen 7 verschijnt volgende maand al op Netflix

Netflix heeft de releasedatum voor het zevende seizoen van Love is Blind gelost. De realityreeks keert volgende week al terug en zal zich deze keer afspelen in Washington, DC.

Fans van Love is Blind komen dit jaar uitgebreid aan hun trekken. Na het zesde seizoen dat eerder dit jaar verscheen, werden we in de zomer getrakteerd op seizoenen uit Mexico en het Verenigd Koninkrijk. En nu heeft de streamingdienst al het zevende seizoen van de Amerikaanse versie aangekondigd.

Love is Blind seizoen 7

Vanaf woensdag 2 oktober zal je op Netflix kunnen kijken naar een gloednieuw seizoen van Love is Blind. Het gaat al om het zevende seizoen van de realityreeks en het tweede dat dit jaar op Netflix verschijnt. Na seizoenen in Atlanta (Georgia), Chicago (Illinois), Dallas (Texas), Seattle (Washington), Houston (Texas) en Charlotte (North Carolina) zal de franchise nu neerstrijken in Washington, DC.

Aan het concept wordt nog steeds niets veranderd. Zo zullen we opnieuw kennismaken met een groep singles die elkaar zullen leren kennen door gesprekken in de pods. Daarin kunnen ze hun gesprekspartner horen, maar niet zien. Op die manier kunnen ze een sterke connectie bouwen op basis van hun persoonlijkheid, zonder dat het uiterlijk een rol speelt. Pas wanneer een koppel zich verlooft, krijgen ze elkaar te zien. Daarna vertrekken ze op huwelijksreis en wonen ze nadien ook nog enkele weken samen tot ze elkaar al dan niet het jawoord geven aan het altaar.

De reeks wordt nog steeds gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey. Zij kregen in het verleden al kritiek, maar worden dus nog steeds niet vervangen.

Het zevende seizoen van Love is Blind is vanaf woensdag 2 oktober te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...