‘Love is Blind’ seizoen 6 staat nu op Netflix

Het is vandaag Valentijn en dat wordt op Netflix gevierd met de release van het zesde seizoen van Love is Blind. Daarin zullen we opnieuw een groep singles volgen die het aandurven om te daten zonder hun gesprekspartner te zien. Pas wanneer ze zich verloofd hebben, krijgen ze hun partner te zien.

Netflix viert dit jaar Valentijn met een nieuw seizoen van Love is Blind. Het gaat al om het zesde seizoen van de realityreeks, waarbij we kennis zullen maken met een nieuwe groep singles, die deze keer allemaal afkomstig zijn uit de stad Charlotte in de staat North Carolina.

Love is Blind seizoen 6

Love is Blind is terug en het belooft opnieuw een dramatisch seizoen te worden. In de trailer kregen we al heel wat beelden te zien van de gesprekken in de pods, waarbij er geen liefdesdriehoek, maar een heuse “liefdesster” blijkt te ontstaan. Daarnaast zaten er ook al romantische momenten in de trailer, maar Love is Blind zou Love is Blind niet zijn als er geen ruzie wordt gemaakt of traantjes vloeien.

Dit seizoen komen alle singles uit Charlotte in de staat North Carolina, waar ook het tweede seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On werd gefilmd. Vanessa en Nick Lachey keren – ondanks de vele kritiek – terug als presentatoren. De eerste zes afleveringen zijn vanaf vandaag te vinden op Netflix. Over precies een week, op woensdag 21 februari, komen de volgende drie afleveringen. Op woensdag 28 februari verschijnen er nog eens twee nieuwe afleveringen. En de finale zal vanaf woensdag 6 maart te vinden zijn op de streamingdienst.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het zesde seizoen van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...