‘Love is Blind’ seizoen 6 toont deelnemers in nieuwe teaser

Op woensdag 14 februari is Love is Blind terug voor het zesde seizoen. Daarin zullen we opnieuw een groep singles volgen die het aandurven om te daten zonder hun gesprekspartner te zien. Pas wanneer ze zich verloofd hebben, krijgen ze hun partner te zien. In een nieuwe teaser krijgen we te zien wie de deelnemers van het zesde seizoen zijn.

Netflix viert dit jaar Valentijn met een nieuw seizoen van Love is Blind. Het gaat al om het zesde seizoen van de realityreeks, waarbij we kennis zullen maken met een nieuwe groep singles. Die krijgen we nu voor de eerste keer te zien in een nieuwe teaser.

Love is Blind seizoen 6

In de nieuwe teaser voor het nieuwe seizoen van Love is Blind krijgt de cast al enkele vragen voorgeschoteld. We komen daarbij al te weten waarom ze deelnemen aan het programma, wat ze zoeken in een partner en wat hun dealbreakers zijn. Het gaat opnieuw om een gevarieerde groep singles die er – voorlopig – zin in lijkt te hebben. Maar zoals we ondertussen al gewend zijn van het programma, zal het ook deze keer wellicht niet allemaal van ene leien dakje verlopen.

Dit seizoen komen alle singles uit Charlotte in de staat North Carolina. Vanessa en Nick Lachey keren – ondanks de vele kritiek – terug als presentatoren. De eerste zes afleveringen verschijnen op woensdag 14 februari op Netflix. Een week later, op woensdag 21 februari, komen de volgende drie afleveringen. Op woensdag 28 februari verschijnen er nog eens twee nieuwe afleveringen. En de finale zal vanaf woensdag 6 maart te vinden zijn op de streamingdienst.

Bekijk hier de voorstelling van de deelnemers van het zesde seizoen van Love is Blind:

Het zesde seizoen van Love is Blind is vanaf woensdag 14 februari te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...