‘Love is Blind: UK’ staat nu op Netflix

Love is Blind: UK, de nieuwste versie van Love is Blind, is vanaf nu te vinden op Netflix. De Britse versie van de populaire datingshow zal exact hetzelfde zijn als de Amerikaanse versie, die ondertussen al zes seizoenen kreeg.

Netflix is terug met een gloednieuwe versie van Love is Blind. Deze keer zal het format neerstrijken in het Verenigd Koninkrijk. Op de locatie na zal het wel gaan om exact hetzelfde programma. Zo zullen we opnieuw kennismaken met dertig mannen en vrouwen die zich zullen proberen verloven met iemand die ze nog nooit gezien hebben.

Love is Blind: UK

Love is Blind: UK wordt de zesde internationale versie van de reeks. Na de Verenigde Staten, Japan, Brazilië, Zweden en Mexico is het nu de beurt aan singles in het Verenigd Koninkrijk om te bewijzen dat liefde blind is. De Britse versie wordt gepresenteerd door Emma en Matt Willis, die net zoals de Amerikaanse hosts Nick en Vanessa Lachey een getrouwd koppel zijn. Verder zullen er – op het accent na – weinig verschillen zijn met de Amerikaanse versie. De deelnemers gaan met elkaar daten in pods, kleine kamertjes waarbij ze hun gesprekspartner kunnen horen, maar niet kunnen zien. Pas wanneer ze beslissen om zich, door de muur, met elkaar te verloven krijgen ze hun verloofde te zien. Vervolgens gaan ze een maand samenwonen en maken ze kennis met elkaars familie. Uiteindelijk zullen ze op hun huwelijksdag dan moeten beslissen of ze al dan niet met elkaar verder willen.

In de Verenigde Staten leverde de reeks in zes seizoenen negen koppels op. Ondertussen is er ook al een Braziliaanse, Japanse en Zweedse versie van het format verschenen. In Brazilië gaat het al om drie seizoenen, met in totaal drie koppels. Love is Blind: Japan leverde twee koppels op die allebei al een kindje verwelkomden. In Zweden gaat het om drie koppels na één seizoen en ook daar is er al een koppel in verwachting van hun eerste kindje. Netflix kondigde ook al aan dat er nog versies komen uit Argentinië, Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Op dit moment kan je de eerste vier afleveringen van Love is Blind: UK bekijken op Netflix. Volgende week, op woensdag 14 augustus, zullen er vijf nieuwe afleveringen gelost worden. De laatste twee afleveringen, met de ontknoping, zullen op woensdag 21 augustus verschijnen.

Bekijk hier de officiële trailer voor Love is Blind: UK:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...