‘Love is Blind: Sweden’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor het eerste seizoen van Love is Blind: Sweden. Het format is natuurlijk al lang bekend, maar nu komt Netflix dus met een versie die zich afspeelt in Zweden. Love is Blind: Sweden zal vanaf vrijdag 12 januari 2024 te vinden zijn op Netflix.

Fans van Love is Blind die niet kunnen wachten tot de release van het volgende Amerikaanse seizoen, hebben deze week geluk. Vrijdag verschijnt er namelijk een gloednieuwe versie van het programma. Het gaat om Love is Blind: Sweden, waarin Zweedse singles het experiment aangaan en het belooft daardoor niet minder dramatisch te worden dan de Amerikaanse versie.

Love is Blind: Sweden

Het eerste seizoen van Love is Blind verscheen in 2020 op Netflix en ondertussen zijn er al vijf seizoenen verschenen van de Amerikaanse versie. En ook het zesde én zevende seizoen zijn al bevestigd. Het zesde seizoen heeft zelfs al een releasedatum en zal vanaf Valentijnsdag, 14 februari, te vinden zijn op Netflix. Naast de Amerikaanse versie zijn er ondertussen ook al twee versies uit andere landen verschenen. Het gaat daarbij om Love is Blind: Brazil en Love is Blind: Japan. Later deze week verschijnt de derde internationale versie Love is Blind: Sweden.

In de officiële trailer voor het eerste seizoen van Love is Blind: Sweden wordt alvast duidelijk dat Zweden niet moet onderdoen voor de originele versie wat drama betreft. Zo zien we al dat families het niet eens zijn met de partner en zien we ook iemand een ring weggooien.

Naast Love is Blind: Sweden werkt Netflix ook nog aan twee andere Europese versies van het programma. Zo worden ook Love is Blind: Germany en Love is Blind: UK binnenkort verwacht op de streamingdienst.

Bekijk hier de officiële trailer voor Love is Blind: Sweden:

Love is Blind: Sweden is vanaf vrijdag 12 januari te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...