‘Love is Blind’ krijgt Duitse versie

Netflix werkt aan een nieuwe versie van het realityprogramma Love is Blind. Na een Amerikaanse, Braziliaanse, Japanse, Britse en Zweedse versie, wordt er nu ook gewerkt aan een Duitse versie. Aan die versie zullen niet enkel singles uit Duitsland kunnen deelnemen, maar ook uit Oostenrijk en Zwitserland.

Er komt binnenkort een gloednieuwe versie van Love is Blind. Het zal daarbij gaan om een editie in een nieuwe setting. Na de originele Amerikaanse versie verschenen er al versies uit Brazilië en Japan en wordt er gewerkt aan een Britse en Zweedse versie. Maar nu komt er ook een Duitstalige versie.

Duitse Love is Blind

Love is Blind blijft scoren op Netflix. De originele reeks kreeg zo onlangs een vierde seizoen, maar er zijn ook al verschillende versies verschenen in andere landen. Daar komt binnenkort ook een Duitse versie bij, al zeggen we beter Duitstalig. Aan de Duitse versie kunnen namelijk ook Oostenrijkse en Zwitserse singles deelnemen. De inschrijvingen voor singles uit de drie landen zijn nu geopend.

Uiteindelijk zullen er 30 singles gekozen worden die op zoek kunnen gaan naar een echtgenoot of echtgenote. Daarbij zullen ze – zoals we ondertussen gewend zijn – eerst met elkaar praten vanuit pods, waarbij ze elkaar enkel kunnen horen, maar niet kunnen zien. Op basis van hun emotionele connectie kunnen ze zich dan verloven met hun favoriete single en pas wanneer de ander “ja” zegt, krijgen ze elkaar te zien. Vanaf dan leven ze samen tot hun huwelijk, waarbij ze moeten beslissen of ze samen verder gaan, of op dat moment een punt achter hun relatie zetten.

Het is nog niet geweten wanneer de Duitse versie zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vierde seizoen van de originele Amerikaanse versie van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...