‘Love is Blind: UK’ krijgt officiële trailer

Love is Blind: UK, de nieuwste versie van Love is Blind, verschijnt volgende maand op Netflix. De Britse versie van de datingshow heeft nu een officiële trailer gekregen, waarin we eindelijk enkele van de deelnemers te zien krijgen.

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuwe versie van Love is Blind. Deze keer zal het format neerstrijken in het Verenigd Koninkrijk. Op de locatie na zal het wel gaan om exact hetzelfde programma. Zo zullen we opnieuw kennismaken met dertig mannen en vrouwen die zich zullen verloven met iemand die ze nog nooit gezien hebben.

Love is Blind: UK

Love is Blind: UK wordt de vijfde versie van de reeks. Na de Verenigde Staten, Japan, Brazilië en Zweden is het nu de beurt aan singles in het Verenigd Koninkrijk om te bewijzen dat liefde blind is. De Britse versie zal gepresenteerd worden door Emma en Matt Willis, die net zoals de Amerikaanse hosts Nick en Vanessa Lachey een getrouwd koppel zijn. Verder zullen er – op het accent na – weinig verschillen zijn met de Amerikaanse versie. De deelnemers gaan met elkaar daten in kamertjes waarbij ze hun gesprekspartner kunnen horen, maar niet kunnen zien. Pas wanneer ze beslissen om zich, door de muur, met elkaar te verloven krijgen ze hun verloofde te zien. Vervolgens gaan ze een maand samenwonen en maken ze kennis met elkaars familie. Uiteindelijk zullen ze op hun huwelijksdag dan moeten beslissen of ze al dan niet met elkaar verder willen.

In de Verenigde Staten leverde de reeks in zes seizoenen negen koppels op. Ondertussen is er ook al een Braziliaanse, Japanse en Zweedse versie van het format verschenen. In Brazilië gaat het al om drie seizoenen, met in totaal drie koppels. Love is Blind: Japan leverde twee koppels op die allebei al een kindje verwelkomden. In Zweden gaat het om drie koppels na één seizoen en ook daar is er al een koppel in verwachting van hun eerste kindje.

Netflix kondigde ook al aan dat er nog versies komen uit Mexico, Argentinië, Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten. De Mexicaanse versie gaat op donderdag 1 augustus van start. 

Trailer

Enkele weken geleden verscheen er al een eerste teaser, maar daarin kregen we nog geen deelnemers te zien. In de officiële trailer krijgen we nu wel al enkele van de Britse deelnemers te zien. We krijgen al veel lachende gezichten te zien in de pods, maar ook al enkele traantjes. Op het einde van de trailer zien we ook al beelden van de huwelijksreis en het huwelijk waarop de koppels moeten beslissen of ze al dan niet met elkaar verder gaan.

Love is Blind: UK zal vanaf woensdag 7 augustus te vinden zijn op Netflix. De Britse versie krijgt ook al zeker een tweede seizoen, waarvoor de inschrijvingen zelfs al geopend zijn.

Bekijk hier de officiële trailer voor Love is Blind: UK:

Love is Blind: UK verschijnt op woensdag 7 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...