‘Love Islanders’ Aleks en Denzel praten over prijzengeld

Love Island
Facebook Love Island

Denzel en Aleksandra zijn de grote winnaars van Love Island. Maar de vraag die iedereen zich stelt is wat er met het prijzengeld gebeurd is? Daar geeft het koppel nu een antwoord op.

Elke Love Island-fan kan zich de finale nog herinneren afgelopen zomer. De strijd tussen Sebastiana en Martin of Aleks en Denzel. Dat laatste koppel won toen de finale en een smak geld van maar liefst 25.000 euro. Nu vertellen de twee wat ze met dat bedrag gedaan hebben.

Chey zorgde voor drama

Het koppel leek in het begin niet echt bij elkaar te passen. Dat kwam onder andere doordat Denzel geen vertrouwen uitstraalde naar zijn partner Aleksandra. Denk daarbij terug aan het debacle met Chey. Zij zorgde voor ophef in de villa toen ze die moest verlaten. Zo vertelde ze namelijk dat Denzel en zij een koppel wilden vormen bij de recoupling. Niet waar dus. Maar dat voorval zorgde wel voor argwaan bij Aleks.

Na een lange tijd stopte ze met piekeren en gingen de twee volledig voor elkaar. Dat zagen de kijkers thuis ook, want uiteindelijk won het koppel de finale van Love Island. En nu vertellen de twee wat ze eigenlijk gedaan hebben met dat prijzengeld.

“We hebben het nog niet aangeraakt”

Denzel en Aleksandra
Facebook Love Island

Aleksandra vertelt in een interview met RTL Boulevard dat ze het geld nog niet hebben aangeraakt. Maar dat is niet bepaald raar, want de twee hebben het prijzengeld nog maar anderhalve week. “Dus we konden er ook nog niet zoveel meedoen”, vertelt Aleks. “We gaan het bewaren voor iets leuks. Waarschijnlijk ons nieuwe huis”, voegt Denzel toe.

De twee zijn bijna onmiddellijk gaan samenwonen toen Love Island eindigde. En dat is niet zo’n onverstandige keuze, want Aleks woonde in Sint-Niklaas en Denzel in Amsterdam. Een serieuze afstand die je telkens moet overbruggen. Dus besloten de twee om samen te wonen bij Aleks in Sint-Niklaas. “Van daar gaan we op zoek naar een appartement of een huis. Maar ik ben vanaf nu officieel een Belg”, zegt Denzel.

Verwaterd contact

Het contact met de andere eilandbewoners is zo goed als verwaterd. “We hebben nog wel contact met de oud-kandidaten. Vooral via sociale media eigenlijk, omdat iedereen zo druk is. En soms op boekingen”, vertelt Aleks. Met Sebastiana heeft ze wel nog veel contact, al is dat ook beperkt tot WhatsApp. De twee hadden een tijd geleden ruzie, maar die is volgens Aleksandra helemaal opgelost.

Over de toekomst hebben de tortelduifjes nog geen idee. “Voor nu hebben we geen tv-plannen, maar we staan overal voor open. Wie weet komt er nog wat. Dat zou zeker leuk zijn”, vertelt Denzel. Zijn geliefde Aleks is momenteel bezig om haar eigen hostess bureau op poten te zetten.

De ex-Love Islanders zijn vanavond te zien op het Nederlandse online platform Videoland. Daar kan je kijken naar Love Island: De Reünie, met alle oorspronkelijke eilandbewoners.

Gesponsorde artikelen