‘Love Island: De Reünie’ komt eraan, hoe gaat het met de eilandbewoners?

Love Island
Facebook Love Island

Het wachten is voorbij, want Love Island komt terug met een nieuwe special. Daarin wordt aan de originele cast gevraagd hoe het met hen gaat én het belangrijkste, wie nog een koppel vormt. Dat doet het Nederlandse online platform Videoland naar aanleiding van een nieuw online seizoen van de serie.

Alle hens aan dek! Want Love Island is terug. En dat gaat gepaard met een special over de originele cast. Het online platform Videoland maakt een special over de cast, die donderdag online verschijnt. Daarin praat het platform met de hele gang van het eerste seizoen. Ook zal er gepraat worden over de onderlinge relaties. Want we willen allemaal weten welke eilandbewoners nog een koppel zijn.

Seba en Martin

Ondertussen weten we wel al dat het últieme koppel Sebastiana en Martin niet langer samen zijn. Seba maakte laatst een video waarin ze openhartig sprak over haar relatie met Martin. De afstand en andere visies op het leven waren uiteindelijk de doorslaggevende factor om uit elkaar te gaan.

Hieronder kan je de video van Seba zien waarin ze vertelt over haar relatie met Martin.

Love Island 2.0

Videoland maakt de special om het nieuwe seizoen van Love Island aan te kondigen. Primeur: het zal het eerste seizoen ooit zijn van de serie wereldwijd, die enkel online te bekijken is. België werkt niet mee aan dat seizoen, dus er doen enkel Nederlanders mee.

De serie krijgt daardoor ook een nieuwe presentatrice. Dat zal Monica Geuze zijn. Die ken je waarschijnlijk omdat het de ex is van rapper Lil’ Kleine, die met zijn hit Drank en Drugs België en Nederland veroverde.

Het format van de online versie van Love Island blijft wel hetzelfde als het eerste seizoen. De singles trekken terug naar Spanje voor een nieuw, heet avontuur.

Donderdag kan je Love Island: De Reünie bekijken op Videoland en vanaf maandag start het nieuwe seizoen op het online platform. Wanneer bij ons een nieuw seizoen van de serie start, is nog niet bekend.

Gesponsorde artikelen