‘Love on the Spectrum’: Hoe gaat het nu met de deelnemers?

De Netflix-hype van het moment is ongetwijfeld Love on the Spectrum. In die reeks gaan mensen die zich op het autismespectrum bevinden op zoek naar de liefde. We volgen hen in hun dagelijkse leven en op hun eerste (of zoveelste) date.

Het is een van de meest vertederende, maar tegelijk ook hartverscheurende reeksen van het moment: Love on the Spectrum. In die reeks volgen we een aantal jongeren die zich “on the spectrum” bevinden, ze hebben allemaal verschillende gradaties van autisme, maar ze zijn allemaal op zoek naar hetzelfde: de liefde.

Love on the Spectrum

In Love on the Spectrum leerden we twee gelukkige koppels kennen en een hele hoop singles die op zoek waren naar de liefde. Voor de twee koppels stond er een huwelijk op de planning en voor de singles ging het datingavontuur na de reeks nog verder.

De opnames van Love on the Spectrum vonden een hele tijd geleden plaats, dat was natuurlijk al te zien aan het gebrek aan mondmaskers en social distancing in de reeks. Daarom zocht Netflix de deelnemers nu, enkele maanden later opnieuw op om te horen hoe het nog met hen ging en of ze ondertussen de liefde van hun leven gevonden hebben.

Hoe gaat het nu?

Netflix zocht de deelnemers (via videochat) opnieuw op om te vragen hoe het nog met hen ging. We komen te weten dat Thomas en Ruth ondertussen getrouwd zijn. Het koppel is ook verhuisd naar een huis vlakbij de spoorweg, de grote passie van Thomas. Ook Chloe heeft plannen om samen met haar beste vriendin Brodie samen te gaan wonen. Olivia laat dan weer weten dat ze ondertussen ook date met vrouwen.

Alle singles uit de reeks zijn op dit moment nog steeds op zoek naar de liefde. Want ook voor hen was het niet makkelijk om tijdens de coronapandemie te daten. Toch blijven ze allemaal optimistisch en geven de moed voorlopig nog niet op.

Bekijk hier de volledige video:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...