Luister nu naar het nieuw en extra lang album ‘The Tortured Poets Department’ van Taylor Swift

Taylor Swift heeft afgelopen nacht haar nieuwe album ‘The Tortured Poets Department’ gereleaset. Dat bleek verrassend een dubbelalbum te zijn, waardoor er maar liefst 31 nieuwe nummers zijn, in plaats van de eerder aangekondigde 16.

Tijdens de Grammy Awards begin februari kondigde Taylor Swift een nieuw album aan. De zangeres had toen net voor de vierde keer – een record – de Grammy Award voor Record of the Year gewonnen voor ‘Midnights’. En dat album heeft nu een opvolger gekregen met ‘The Tortured Poets Department’.

Dubbelalbum

Kort daarna kondigde de zangeres een tracklist aan, met daarop enkele opvallende samenwerkingen zoals Post Malone en Florence + The Machine. Maar om 2 uur ’s nachts Amerikaanse tijd bleek Taylor Swift een verrassing te hebben voor haar vele fans.

“‘The Tortured Poets Department’ is een geheim dubbelalbum. Ik heb de afgelopen twee jaar zoveel gemartelde poëzie geschreven en wilde het allemaal met jullie delen, dus hier is het tweede deel van ‘TTPD: The Anthology’. 15 extra nummers. En nu is het verhaal niet meer van mij … het is helemaal van jou”, zei de wereldster daarover op Instagram. Het totale album bestaat dus uit 31 nummers en duurt meer dan twee uur.

Productief

Met het dubbelalbum ‘The Tortured Poets Department’ bewijst Taylor Swift nog maar eens dat ze een van de meest productieve artiesten van het moment is. Het is al haar vijfde studioalbum in minder dan vijf jaar. In die periode heeft ze ook vier ‘Taylor’s Version’-albums opnieuw opgenomen. Tussendoor is de zangeres ook bezig met een gigantische wereldtour ‘The Eras Tour‘, die heel binnenkort aan het Europese luik begint.

Luister hier naar ‘The Tortured Poets Department: The Anthology’:

Meer
Lees meer...