Taylor Swift kondigt samenwerkingen met Post Malone en Florence + The Machine aan op nieuw album

Slechts een dag na haar grote overwinningstocht op de Grammy’s en de aankondiging van haar nieuw album, heeft Taylor Swift de songs van dat album al bekendgemaakt. Daarbij horen ook twee samenwerkingen met andere grote artiesten. Zo kunnen fans in april songs met Post Malone en Florence + The Machine verwachten.

Een uitverkochte tour, een gigantisch populaire concertfilm en een romance die recht uit een romcom lijkt te komen. Dat is het jaar van Taylor Swift in een notendop. Sinds gisteren werd dat jaar nog een beetje specialer, want de zangeres is nu recordhouder op de Grammy Awards. Daar won ze voor de vierde keer de award voor beste album. Tijdens haar speech kondigde ze ook de komst van haar nieuw album ‘‘The Tortured Poets Department’ aan.

‘The Tortured Poets Department’

“Ik wil de fans bedanken door jullie te vertellen dat ik de laatste twee jaar nog een geheim bij me heb gehouden. Mijn nieuwe album zal namelijk op 19 april verschijnen”, vertelde Swift tijdens de Grammy Awards. Tegen alle verwachtingen in komt de zangeres dus met een volledig nieuw album en niet met een volgende heruitgave.

De nieuwe cd zal ‘The Tortured Poets Department’ heten en gisteren kondigde de zangeres ook al meteen de songtitels aan. Het gaat om maar liefst 17 (!) songs, waarvan twee collabs met andere grote artiesten.

Voor Fortnight, het eerste lied op het album, werkt ze samen met Post Malone en voor Florida!!! kan ze dan weer op Florence + The Machine rekenen. Daarnaast zijn onder andere My Boy Only Breaks His Favorite Toys, But Daddy I Love You en I Can Fix Him (No Really I Can) enkele van de opvallende songtitels.

Bekijk de volledige tracklist hier:

Meer
Lees meer...